ایران زیباست | ماهیگیری با مِشقل روز جهانی پرندگان مهاجر گل آرایی حرم امام رضا(ع) در دهه کرامت ایران زیباست | روستای گردشگری روئین خراسان شمالی رفت‌ و روب کلانشهر تهران تصاویری از امواج زیبای دریا | سفر با آب و باد تصاویری از بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه کتاب تهران (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) دیدار اعضای هیئت‌علمی پنجمین کنگره جهانی حضرت‌رضا(ع) با رهبر معظم انقلاب تصاویر خیره‌کننده از شفق قطبی | «رقص ارواح» در آسمان عکس‌هایی از سیل در افغانستان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تصاویری از بهار خیره‌کننده لندن | روح صورتی مراسم معارفۀ رئیس‌کل جدید دادگستری خراسان رضوی دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد ایران زیباست | فصل نشا برنج لباس‌ فروشی‌های کابل ایران زیباست | پرندگان مهاجر دریای خزر دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایران زیباست | طبیعت منطقه یومری ایران زیباست | طبیعت بهاری هورامان تخت برداشت گل محمدی در کاشان
سرخط خبرها
| کد خبر: ۲۲۴۲۲۶ | ۱۴۰۳/۰۲/۰۶ | دریافت تصاویر

عکس‌هایی از مراحل دودی کردن ماهی

دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می‌شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه‌ها گیلانی است که در کنار انواع غذا‌های محلی این استان سرو می‌شود. فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی کردن در انبار دودخانه انجام می‌شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبار‌ها کاهش یافته است.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->