صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مدیر آموزش و پرورش کاشمر اعلام کرد؛

جایزه برای معرفی بازماندگان از تحصیل در کاشمر

  • کد خبر: ۱۲۰۱۲
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۴
مدیر آموزش و پرورش کاشمر گفت: به کسانی که بتوانند افرادی را معرفی کنند که به دلیل مشکلات اقتصادی از تحصیل بازمانده‌اند؛ جایزه نقدی داده خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، علی طاهریان عنوان کرد: نهضت سوادآموزی باید بیشتر به سمت آموزش مهارت‎های اجتماعی و فرهنگ‌سازی در سطح جامعه برود، باید کاری کرد که بی‌سوادان خودشان به دنبال ما بیایند، گاه برخی از اینکه برای یادگیری سواد به درب خانه‎هایشان مراجعه می‌کنیم، ناراحت می‌شوند.

وی ادامه داد: امسال یک صدمین سال تاسیس آموزش و پرورش کاشمر جشن گرفته خواهد شد و همزمان نیز برای اولین‌بار در سطح کشور مرکز اسناد آموزش و پرورش در این شهرستان افتتاح می‎شود. برای استخراج اسناد ارزشمند آموزش و پرورش کاشمر بیش از ۴ ماه کاوش شده است و تجهیزات مورد نیاز برای این مرکز نیز تهیه شده است.

طاهریان بیان کرد: با توجه به اینکه هنرستان‌های شهرستان در سال‌های اخیر وارد فضای کار عملی شده‎اند و برای برخی ادارات و همچنین شهرداری پروژه‎هایی را از جمله ساخت المان‌های سطح شهر، فضاسازی و زیباسازی مدارس انجام می‎دهند، تلاش می‎کنیم محلی برای فروش دست سازه‎های دانش‌آموزان هنرستان و کار و دانش ایجاد شود تا ضمن کسب درآمد از طریق فروش محصولات رقابتی بین هنرستان‌ها ایجاد گردد.

۹۷/۷۹ درصد جمعیت کاشمر باسوادند

در این جلسه رئیس اداره سواد آموزی آموزش و پرورش کاشمر گفت: با توجه به اینکه آمار بی‎سوادی و کم‌سوادی در شهرستان کمتر شده به همین دلیل رویکرد سوادآموزی به سمت مراکز یادگیری محلی و آموزش مهارت‎های زندگی و فنی و حرفه‎ای پیش رفته است.

کاظم عابدی افزود: در همین راستا طی سال ۹۵ و سال گذشته ۵ مرکز یادگیری محلی سواد آموزی در شهرستان شروع به کار کردند که یک مرکز در شهر و ۴ مرکز دیگر در روستا‌ها فعال هستند.

وی عنوان کرد: در هرکدام از این مراکز روزانه حداقل ۲۰ نفر از افراد کم‌سواد و بی‌‏سواد در کنار سواد آموزی، مهارت‎های زندگی و فنی و حرفه‌ای را فرا می‎گیرند، برای این مراکز ۴۰ مهارت تعریف شده است.

رئیس اداره سواد آموزی آموزش و پرورش کاشمر گفت: براساس سرشماری سال ۹۵ جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال شهرستان ۱۰۴ هزار و ۴۱۳ نفر بوده که از این تعداد ۴ هزار و ۴۶۲ نفر افراد بی‎سواد و معادل ۹۵.۸ درصد جمعیت باسواد بوده‎اند، در سال ۹۶ براساس پایه آماری جمعیت سال ۹۵ نیز تعداد افراد بی‎سواد به ۳ هزار و ۴۳۹ نفر کاهش و میزان افراد باسواد شهرستان به ۹۶.۷۱ درصد افزایش یافته و سال گذشته نیز آمار بی‎سوادی به ۲ هزار و ۳۰۷ نفر کاهش و میزان افراد باسواد نیز به ۹۷.۷۹ درصد افزایش یافته است.

وی مطرح کرد: اکنون ۱۱۰ نفر آموزش دهنده داریم، علی‌رغم اینکه از تیرماه ۹۸ ثبت‌نام در این مراکز آغاز شده و ۲۰ هزار کد ملی برای شناسایی به دست ما رسیده و  از همه استعلام گرفته شده، ولی طی ۴ ماه فقط توانستیم ۲۲۰ نفر بی‎سواد را جذب کنیم. در بخش پایین ولایت که ۶ روستا داریم تاکنون فقط ۱۵ نفر بی‌سواد شناسایی شدند.

سرقت از اماکن آموزشی بلااستفاده در روستا‌ها

در این جلسه مسلم ساقی، فرماندار کاشمر گفت: با توجه به اینکه آموزش و پرورش در برخی روستا‌ها املاکی دارد که به دلیل بلااستفاده ماندن وسایل آن‌ها به سرقت برده شده به همین دلیل باید با همکاری بخشداری مرکزی، تصمیماتی اتخاذ و نسبت به واگذاری آن‌ها برای استفاده بهتر اقدام شود.

در این جلسه با مجوز شورای آموزش و پرورش مقرر شد، در صورت موافقت خیران برخی املاک که توسط آن‌ها به آموزش و پرورش داده شده به دلیل مساحت کمی که برای ایجاد فضای آموزشی دارند و بلااستفاده مانده‌اند به فروش برسند و درآمد کسب شده صرف مسائل عمرانی شود.

همچنین با افزایش ده درصدی هزینه کلاس‎های فوق برنامه و جبرانی و برگزاری کلاس‎ها در بعدازظهر پنج‌شنبه‎ها و ثبت‌نام دانش‌آموزان بی‎بضاعت به صورت رایگان در این کلاس‎ها موافقت شد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.