صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آموزش و پرورش همچنان ۲۶۰ هزار معلم کم دارد

  • کد خبر: ۱۶۲۴۸۳
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: نظام اموزش و پرورش ۲۶۰ هزار کمبود معلم و ۵۰ هزار نیروی پشتیبانی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام احمد حسین فلاحی روز شنبه در آیین اختتامیه هفته سلامت اظهار داشت: همچنین ۱۰۰ هزار معلم امسال بازنشسته می‌شوند در حالیکه ۲۵ هزار نیروس جدید به نظام آموزشی در سال جاری افزوده می‌شود.

وی ادامه داد: رهبر فرزانه انقلاب در دیدار با فرهنگیان فرمودند که مشکلات کنونی این وزارتخانه ناشی از انباشت این مشکلات طی سالیان متمادی است بنابراین نبود سرانه کافی برای مدارس، فرسودگی مدارس و نیاز آن‌ها به بازسازی به یکباره اتفاق نیفتاده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توجه به مسایل زیر ساختی با نگاه تخصصی مهم است گفت: برای نمونه باید در عرصه سلامت به سرانه این بخش به تناسب جمعیت استان و کشور توجه کرد تا در مقاطعی با کمبود دارو یا پزشک متخصص مواجه نشد.

حجت الاسلام فلاحی اضافه کرد: هم اینک در یکی از شهرستان‌ها با کمبود کارشناس و متخصص در رشته‌های مختلف مواجه هستیم در حالیکه متخصص طرحی غیر بومی که در استان فعال است از استان خارج می‌شود در حالیکه باید تعهد خود مبنی بر فعالیت در این مناطق عمل کرده تا مردم از خدمات این فرد محروم نشوند.

وی بیان کرد: همچنین در حال حاضر شاهد کمبود‌هایی در طب اورژانس به عنوان خط مقدم پذیرش بیمار هستیم که این مشکل سایر بخش‌ها را نیز درگیر کرده و گلایه مندی‌هایی از سوی مردم را به همراه داشته است بنابراین پیش بینی و برنامه ریزی در این باره باید با نگاه تخصصی، کارشناسی، شایسته سالاری و تخصص گرایی باشد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: همدان در تامین انرژی برق واحد‌های تولیدی دارای مشکلاتی است که با وجود پیگیری و حضور مدیرعامل برق باختر در همدان و خرید پست‌های برق مورد نیاز این استان، اما در اراک مانده است.

حجت الاسلام فلاحی تاکید کرد: دستگاه پست‌های برق همدان سال‌ها به روز نشده و با توجه به دریافت اخباری مبنی بر سهمیه بندی شدن پست‌های برق باید به سرعت نسبت به انتقال پست‌های خریداری شده از اراک به همدان و نصب آن‌ها اقدام شود.

وی تاکید کرد: هم اینک از پست‌های برق موجود بیش از ظرفیت تخصصی آن‌ها استفاده می‌شود بنابراین تاخیر در نصب و راه اندازی پست‌های برق مورد نیاز واحدها، بر روی سرمایه گذاری، صنعت و جذب فعال اقتصادی تاثیر منفی می‌گذارد.

نماینده مردم شهرستان‌های همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طبق گفته علوم پزشکی ۲۵ تا ۳۰ درصد ظرفیت تخت‌های بیمارستانی این استان خالی است خاطر نشان کرد: چند سال پیش با مصوبه شورا طرح ایجاد شهرک پزشکان مصوب، اما با وجود سرمایه گذار یکباره کنار گذاشته شد.

حجت السلام فلاحی اضافه کرد: با توجه به تهیه سند تحول استان باید میزان اجرای مفاد این سند، مطابق بودن آن با نیاز‌های شهر و اولویت سنجی مورد ارزیابی قرار گیرد چرا که با توجه به محدودیت منابع و اعتبارات دولتی و بودجه سالانه استان، باید کار‌ها با نگاه تخصصی پیش برود.

وی یک از علل بروز مشکل در بخش مسکن را افتخار وزیر راه و شهرسازی دولت گذشته به نساختن مسکن دانست و گفت: کمبود مسکن، افزایش بی رویه اجاره بها و مشکلات زیر ساختی موجود ناشی از عملکرد‌های نادرست و نبود نگاه تخصصی و کارشناسانه است بنابراین باید همه برنامه‌ها پیوست کارشناسی و تخصصی داشته باشند.

نماینده مردم شهرستان‌های همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با وجود نظر کارشناسان مبنی بر نرخ بیکاری ۲۳ درصدی همدان، اما زمانی عده‌ای نرخ بیکاری استان را ۶ درصد اعلام کردند که این آمار نادرست به خاطر نگاه غیر کارشناسی و نظردادن افراد فاقد تخصص بود که موجب کاهش میزان اعتبار تخصیصی به استان شد.

حجت الاسلام فلاحی ادامه داد: باید با انعطاف در بخش تولید و سرمایه گذاری از فرار سرمایه گذار و مهاجرت جوانان جلوگیری کرد چرا که تداوم این وضعیت در برهه‌ای موجب شد سرمایه گذاران همدانی در سیار نقاط کشور فعالیت اقتصادی شان را دنبال کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.