صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مسیر اشتغال از طریق دانشگاه‌ها مانند گذشته میسر نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی کاظمی در نشست امضای تفاهم نامه ساخت ۱۲ هنرستان جوار کارخانه در مشهد با اشاره به نیاز صنایع به نیروی کار ماهر و متخصص گفت: ورود به بازار کار از طریق دانشگاه‌های علمی کاربردی همچون گذشته میسر نیست و باید از سنین کمتر آموزش مهارت به دانش آموزان انجام شود.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار شورای عالی اشتغال از میان ۹۰۰ هزار شغل ایجاد شده در سال گذشته، بیش از ۵۴۰ هزار شغل در سطح دیپلم و برای مشاغل امور تکنسین‌ها اتفاق افتاده است و نشان دهنده نیاز صنایع به نیروی ماهر و نیمه ماهر است.

کاظمی خاطرنشان کرد: هدایت تحصیلی مناسب در دوره متوسطه باعث جلوگیری از دانشگاه گرایی می‌شود و متناسب با نیاز‌های کشور، توسعه متوازن آموزش متوسطه اتفاق می‌افتد.

وی با اشاره به نیاز کنونی کشور که مهارت آموزی است ادامه داد: آموزش مهارت به همه دانش آموزان از راه تربیت نیروی انسانی متخصص و توجه به نیازهای ذینفعان در این حوزه باعث تعریف جدیدی از آموزش فنی و حرفه‌ای در سطح مدارس خواهد شد.

معاون امور متوسطه وزارت آموزش و پرورش همچنین خاطرنشان کرد: اگر دانش آموز بتواند صاحب حرفه و مهارت شود، چرخه فقر در کشور قطع و اشتغال و کارآفرینی محقق می‌شود. همچنین اشتغال باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش ازدواج در بین جوانان خواهد شد.

کاظمی ظرفیت‌های خراسان رضوی را فعال توصیف کرد و ادامه داد: استان خراسان رضوی استان صنعتی و با گستره مطلوب کشاورزی می‌باشد و ظرفیت‌های خوب خدماتی دارد.

او وعده داد: ۱۰ درصد برنامه تخصصی دروس این هنرستان‌ها متناسب با نیاز کارخانه تامین خواهد شد و تدریس آن نیز برعهده نیرو‌های متخصص معرفی شده از سوی اتحادیه‌ها و کارخانجات خواهد بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.