صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تولید پارچه‌های گرم‌کننده با قابلیت توانبخشی بیماران

  • کد خبر: ۱۷۶۹۲۴
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
یک شرکت دانش‌بنیان توانسته است محصول پارچه‌های گرم‌کننده را در راستای توانبخشی به بیماران عرضه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در سال‌های گذشته موفق به تولید پارچه‌های گرم‌کننده و انواع بالابر‌های بیمارستانی شد و در سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را در زمینه‌های رباتیک، تجهیزات پزشکی، مکانیک و برق و الکترونیک آغاز کرده است.

احسان حاجی‌بابایی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره فعالیت‌های این شرکت دانش‌بنیان بیان کرد: آغاز کار ما با طراحی دستگاه بالابر بیمار بود و تا سال ۹۷ در بخش‌های تولید بالابر و تجهیزات آزمایشگاهی فعالیت می‌کردیم و تا این زمان ۳۵ مدل تجهیزات آزمایشگاهی را به تولید رساندیم و مشتری عمده ما دانشگاه‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۷ با افزایش تحریم‌ها و نوسانات قیمت ارز، هزینه‌های تولید افزایش ناگهانی پیدا کرد، اظهار کرد: این امر موجب شد تولید تجهیزات آزمایشگاهی را به چهار مدل تقلیل دهیم و از این سال بر تولید محصولات حوزه تجهیزات توانبخشی متمرکز شدیم و محصولات متفاوتی را به تولید رساندیم.

حاجی بابایی اظهار کرد: از سه سال پیش تیم تحقیق و توسعه شرکت بر طراحی پارچه‌های گرم‌شونده متمرکز شده است و حاصل این تحقیقات، تولید پارچه‌ای بود که از نظر کیفیت تفاوت‌های بسیاری با نمونه‌های مشابه در بازار داشت.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه پارچه تولید شده برخلاف پارچه‌های گرم‌شونده و پتو‌های گرم‌شونده بر اساس امواج الکترو مغناطیس گرم نمی‌شود، خاطر نشان کرد: از آنجایی که این امواج برای بدن مضر است، پارچه گرم شوند تولیدشده در این شرکت امواج را کنترل‌شده به بدن وارد می‌کند که دارای خواص درمانی و در راستای توانبخشی به توان‌یابان است.

به گفته وی، از جمله موارد استفاده این پارچه‌ها در گرم‌کردن ویلچر، زانوبند و کمربند است.

حاجی بابایی با بیان اینکه کمربند‌هایی که با استفاده از پارچه‌های گرم‌کننده تولید شد، از مهر ماه امسال وارد بازار خواهند شد، ادامه داد: تولید پارچه‌های گرم‌شونده با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی به سرانجام رسید. در این زمینه ما از صندوق نوآوری وام نمونه‌سازی دریافت کردیم و توانستیم محصولات خود را در قالب ویلچر و کمربند گرم‌کننده (در اندازه محدود) وارد بازار کنیم.

وی خاطرنشان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق پژوهش و فناوری ثامن در سال‌های گذشته حمایت‌های بسیاری از شرکت ما به عمل آوردند که عملا شرکت را از برخی دغدغه‌های مالی رها کرد، با این حال امروز هزینه‌های تولید برای شرکت ما بسیار بالا رفته است. با این همه در همکاری با صندوق نوآوری یکی از مسائل عمده شرکت ما مربوط به دریافت تسهیلات مرتبط با تبصره ۱۶ است که از صندوق تقاضا داریم در این رابطه در مورد دریافت تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان پیگیری‌های مربوطه را از شبکه بانکی کشور انجام دهد.

مدیر عامل این شرکت از صادرات این محصول به کشور استرالیا و چند کشور دیگر خبر داد و گفت: موانعی در حوزه صادرات وجود دارد که در این باره از صندوق نوآوری انتظار حمایت داریم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.