مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: در ابتدای دولت سیزدهم ۹۴.۱۸ درصد روستاها دارای تاسیسات آب شرب بودند که امروز به ۹۵.۶ درصد رسیده است.
حسین امامی در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز در نمایشگاه هفته دولت که امروز، ۳۱ مرداد، برگزارشد تصریح کرد: بحث آبرسانی به روستاهای استان به عنوان مهمترین دغدغه مطرح بود. در همین راستا در قالب یک قرارداد با مبلغ ۵۲۸ میلیارد تومان توانستیم ۱۲۱ روستا را در استان آبرسانی کنیم و تلاش داریم تا انتهای سال جاری این پروژه به اتمام برسد. در دومین قرارداد هم روستاهایی با بیش از ۲۰ خانوار غیربرخوردار و روستاهایی که تنش آبی دارند لحاظ شده است. امیدواریم با زیر ساختهایی که ایجاد شده تا سه سال آتی همه روستاها از آب شرب بهداشتی برخوردار باشند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: در قالب طرحهای فاضلاب هم اقدام به جذب سرمایه گذاران کردیم که حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در طرحهای فاضلاب در شهرهای استان را در دو سال آینده شاهد خواهیم بود تا تصفیه خانه و شبکههای فاضلاب این شهرها با کمک سرمایهگذاران بخش خصوصی تکمیل و در مدار بهرهبرداری قرار بگیرد. همچنین تامین آب پایدار صنعت و معدن استان را در این قالب خواهیم داشت که این به عنوان پیشران توسعه اقتصادی استان عمل کند.
به گفته امامی، آبرسانی به بیش از ۳۸۵ روستا را با کمک خیّران با اعتبار بیش از ۴۸ میلیارد تومان به سرانجام رساندیم و در حال حاضر با اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد تومان ۷۰ روستای جدید را آغاز کردهایم. تلاش ما این است تا پایان سال یا حداکثر اوایل سال آینده قبل از فصل گرما این پروژهها به بهره برداری برسد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه افزود: در راستای تاب آوری و افزایش ظرفیت تامین آب بیش از ۷۰ حلقه چاه در دوسال گذشته در سطح استان حفاری شده است و همچنین حدود ۳۲۸ کیلومتر خط انتقال جدید و بیش از ۱۵۰ کیلومتر اصلاح شبکه در همه نقاط استان اجرایی شده است که نقش مهمی در بحث تاب آوری شبکههای آب شرب خواهد داشت. تلاش ما بر این است با یک برنامه مدون شبکههای آب روستایی و شهری به پایداری برسد.
وی افزود: تلاش عمده ما بحث در اولویت قراردادن مناطق مرزی با استفاده از ظرفیت خیّران و اعتبارات عمرانی و همچنین سرمایه اجتماعی بخش صنعت است تا بتوانیم در مدت سه سال آبرسانی به روستاهای استان به سرانجام برسد.
امامی همچنین با اشاره به لزوم ارائه آب نوشیدنی سالم در روستاها اظهار کرد: در ابتدای دولت سیزدهم ۹۴.۱۸ درصد روستاها دارای تاسیسات آب شرب بودند که امروز به ۹۵.۶ درصد رسیده است.