بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
«وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة وَ مِنْ رِباطِ الْخَیْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللهِ وَ عَدُوَّکُمْ»
به روح مطهر امام راحل و عظیم الشأن، شهدای گران قدر میهن اسلامی، شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و مدافع امنیت سلام و درود میفرستیم و یاد و خاطره همه شهیدان را به ویژه شهید سرافراز، سردار دلها سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی، گرامی میداریم.
حماسه دفاع مقدس، صحنهای ماندگار از عشق و ایثار بود تا انسانهای ویژه و خاص در بطن آن ساخته شوند. این جلوه گاه که سراسر زیبایی و مملو از فداکاری بود، موجب شد تا شخصیتهای بزرگی در آن متولد شوند و در اذهان نسلهای مختلف باقی بمانند.
شهیدان والامقامی نظیر کاوه، برونسی، همت، چراغچی، حمید و مهدی باکری، خرازی، جهان آرا، بابایی، چمران، دوران، سپهبد صیاد شیرازی و سردار دلها سید الشهدای جبهه مقاومت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، فقط بخشی از شخصیتهای ماندگار میهن اسلامی هستند که در میعادگاه دفاع مقدس پرورش یافتند.
باید گفت شهیدان گران قدر ما در حماسه دفاع مقدس برای عمل به وظایف الهی و رسیدن به اهداف آسمانی قدم در این میدان گذاشتند و خون خود را نثار انقلاب اسلامی کردند تا روز به روز این نظام قویتر و مستحکمتر به راه خود ادامه دهد.
آن چیزی که باید مورد توجه همه به ویژه مدیران و کارگزاران قرار گیرد، آن است که امروز نیازمند روحیه جهادی همانند رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس در همه امور هستیم؛ بنابراین آن چیزی که میتواند ما را به قله پیروزی برساند، پیروی از مکتب ایثار و شهادت و تقویت روحیه جهادی در فعالیت هایمان است.
بار دیگر به روان پاک شهدای میهن اسلامی درود میفرستیم و به مقام والای آنان ادای احترام میکنیم.
در پایان، این نوشتار را با نگاه و بازخوانی بخشی از وصیت نامه سردار سرافراز شهید نورعلی شوشتری به پایان میرسانیم.
دیروز از هرچه داشتیم، گذشتیم؛ امروز از هرچه بود، گذشتیم. آنجا پشت خاک ریز بودیم و اینجا در پناه میز … دیروز دنبال گمنامی بودیم و امروز مواظبیم ناممان گم نشود… آنجا (جبهه) بوی ایمان میداد و اینجا ایمانمان بو میدهد… آنجا درب اتاقمان مینوشتیم یاحسین (ع) فرماندهی از آن توست. اکنون مینویسیم بدون هماهنگی وارد نشوید.
الهی: نصیرمان باش تا بصیر گردیم. بصیرمان کن تا از مسیر برنگردیم و آزادمان کن تا اسیر نگردیم...