صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ناسا از شهروند دانشمندان دنیا خواسته در شناسایی منشا قوی‌ترین انفجار‌های جهان مشارکت کنند.

شهرآرانیوز - اگرچه ستاره‌شناسان فوران پرتو گاما را از دهه ۱۹۶۰ شناسایی کرده‌اند، اما برای تعیین منشأ آن‌ها باید بیشتر درباره ساختار آن‌ها بدانند، و اینجاست که شما وارد می‌شوید. ناسا از شهروندان-دانشمندان می‌خواهد برای شناسایی نشانه‌های انفجار اشعه گاما به برنامه «تعقیب‌کنندگان انفجار» بپیوندند. تلسکوپ‌های ناسا به طور منظم انفجار‌های دور را شناسایی می‌کنند. این انفجارها مقادیر عظیمی انرژی آزاد می‌کنند. ستاره‌شناسان بر این باورند که انفجار پرتو‌های گاما احتمالاً در اثر فروپاشی ستارگان پرجرم یا ادغام چندین ستاره نوترونی ایجاد می‌شود.

این انفجار‌ها که در سراسر کیهان قابل تشخیص هستند، بینشی را درباره آنچه در محیط‌های فراجهانی اتفاق می‌افتد و نمی‌توان آن را در زمین تکرار کرد، ارائه می‌کند. آن‌ها همچنین ممکن است نشان دهند که جهان چگونه شکل گرفته و تکامل یافته است.

به دلیل اندازه عظیم کیهان و سرعت ثابت نور، انفجار‌های پرتو گامایی که امروزه می‌بینیم، در واقع میلیارد‌ها سال پیش، نزدیک به آغاز جهان، رخ داده است. در نتیجه، دانشمندان آن‌ها را به‌عنوان کپسول‌های زمانی می‌بینند که ممکن است درباره شرایطی که کهکشان‌ها و ستاره‌های امروزی را ایجاد کرده است اطلاعات مفیدی بدهند.

Burst Chaser ناسا به دنبال داوطلبانی است تا نقشه‌هایی را بررسی کنند که رصدخانه نیل گرلز سویفت، ثبت کرده است. این تلسکوپ آشکارساز پرتو گاما از سال ۲۰۰۴ در مدار پایین زمین قرار دارد.

شهروند- دانشمندان به محققان کمک خواهند کرد تا نشانه‌ها و اشکال را طبقه‌بندی کنند، اولین کاتالوگ ساختار‌های پالس پرتو گاما را بسازند و در تحقیقات آینده درباره انفجار‌های عظیم شریک باشند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.