به گزارش شهرآرانیوز یکی از موضوعها و دغدغههای مهم که هم از نظر زیستمحیطی و هم از نظر ایمنی در تردد شهروندان، در کلانشهری مانند مشهد وجود دارد؛ گودهایی است که به دلیل فعالیتهای عمرانی و ساختمانی در شهر ایجاد شده است. برخی از این گودهای پرخطر، سالها به حال خود رها شده و از سوی مالکان نیز برای رفع خطر آنها اقدامی نشده است.
از همینرو و بنا بر مصوبات شورای اسلامی شهر مشهد، شهرداری باید برای شناسایی و رفع این معضل شهری اقدامات لازم را انجام دهد تا مشکلی برای جان و مال شهروندان به وجود نیاید. فعالیتهای مربوط به رفع خطر از گودهای پرخطر شهر در چند سال گذشته و بهویژه در چهار سال اخیر رنگوبوی جدیتری به خود گرفته و بنا بر اعلام معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد در این مدت رفع خطر از ۱۵۷ گود پرخطر شهر انجام شده است.
جواد اصغری با بیان اینکه در راستای عملیاتیشدن مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد، عملیات شناسایی و رفع خطر از این گودها در سنوات مختلف در دستورکار شهرداری مشهد قرار گرفته است، اظهار کرد: در این راستا سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۲۴گود رهاشده در شهر مشهد شناسایی شد که از این تعداد ۳ گود غیرخطری و ۱۲۱ گود خطری بودهاند. وی افزود: در این سال تعداد ۲۵ گود رهاشده توسط خود مالکان و ۱۶ گود توسط شهرداری مشهد رفع خطر شد و البته سال ۹۹ رفع خطر برای ۸۰ گود در دست پیگیری قرار گرفته بود.
اصغری افزود: در ادامه روند رفع خطر از گودهای موجود در شهر مشهد در سال ۱۴۰۰، تعداد ۹۹ گود رها شده در شهر شناسایی شد که از این تعداد ۴ گود غیرخطری و ۹۵گود خطری بودند. در این سال نیز ۲۲گود توسط خود مالکان و ۷ گود از سوی شهرداری رفع خطر و پیگیری برای رفع خطر از ۶۶ گود در دستورکار قرار گرفت.
وی بیان کرد: همچنین سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۳۷ گود رهاشده شناسایی شد که از این تعداد ۲ گود غیرخطری و ۱۳۵ گود خطری محسوب شدند، البته تعداد ۱۳۵ گود خطری و ۶۹ گود جدید شناسایی شده مربوط به سال ۱۴۰۱ بوده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد تأکید کرد: در این سال تعداد ۱۷ گود توسط مالکان و ۳۹ گود توسط شهرداری رفع خطر شد و پیگیری برای رفع خطر از ۶۲ گود در این سال نیز انجام شده است.
وی در ادامه افزود: سال ۱۴۰۲ نیز از مجموع ۸۴ گود شناسایی شده ۱۸فقره آن مربوط به گودهای جدید بوده است و تعداد ۳۱ گود تا انتهای آذرماه امسال با تلاش همکارانمان در شهرداری رفع خطر شده است.