صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آغاز تولید تراکتور در خراسان رضوی از سال آینده

  • کد خبر: ۲۱۰۸۷۷
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۰
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: خوشبختانه قرار است یکی از شرکت‌های بزرگ خراسان رضوی تولید تراکتور را آغاز کند و قول داده شده تا سالانه ۳۰۰۰ دستگاه تراکتور در سه مدل از سال آینده در این شرکت تولید شود.

کریم ذوالفقاری امروز ۱۹ بهمن‌ماه، در حاشیه افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی شامل ادوات، ماشین‌آلات و مکانیزاسیون در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: موضوع ادوات و دنباله‌بند‌های ماشین‌آلات کشاورزی یکی از موضوعاتی است که باعث ایجاد آسایش برای کشاورز و افزایش تولید و کیفیت محصولات می‌شود.

وی افزود: بیش از ۵۵۰ شرکت در کشور تحت نظر وزارت صمت در حال تولید ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی با بهترین استاندارد‌ها هستند. در این نمایشگاه بیش از ۳۰۰ شرکت حضور دارند که حدود ۱۱۰ شرکت از خراسان رضوی و مابقی از اقصی‌نقاط کشور در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: هیچ ماشین و دنباله‌بندی در سطح دنیا وجود ندارد که صنعتگران ما توان ساختش را نداشته باشند. امروز غیر از موتور و دنده‌ها که در برخی شرکت‌ها ساخته می‌شود، دیگر ادوات و دنباله‌بند‌های کشاورزی در ایران تولید می‌شود.

ذوالفقاری ادامه داد: در حوزه صادرات نیز علاوه بر کشور‌های منطقه حتی به برخی کشور‌های آفریقایی ادوات کشاورزی صادر می‌کنیم. تولید ماشین‌آلات، ادوات و دنباله‌بند‌های کشاورزی و تراکتوری در کشور یکی از افتخارات صنعت است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا با توجه به اینکه خراسان رضوی یکی از قطب‌های کشاورزی است، تولید تراکتور در این استان نداریم، اضافه کرد: خوشبختانه قرار است یکی از شرکت‌های بزرگ خراسان رضوی تولید تراکتور را آغاز کند و قول داده شده تا سالانه ۳۰۰۰ دستگاه تراکتور در سه مدل از سال آینده در این شرکت تولید شود. متولی تولید و تولیت تولید ماشین‌آلات کشاورزی با وزارت صمت است و ما در وزارت جهاد کشاورزی متولی تامین تسهیلات و تست و آزمون ماشین‌ها برای مزارع هستیم.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال با بانک‌ها توافق کردیم تا حدود ۱۰ همت تسهیلات پرداخت شود و آبان‌ماه مشکل اختلاف سامانه ۱۲۴ پیش‌فاکتور حل شد و از این زمان پرداخت تسهیلات آغاز شد. تاکنون حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده که این میزان جهت تامین ادوات بوده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.