صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سازمان ملل وضعیت مناطق سیل زده افغانستان را بحرانی عنوان کرد

  • کد خبر: ۲۳۰۱۶۷
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳
دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد در گزارش تازه خود درباره سیل افغانستان نوشته است که وضعیت استان‌های شمالی این کشور که در اثر سیل تخریب شده‌اند، بحرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبق آمار دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) آخرین گزارش‌ها حکایت از آن دارد که ۳۴۷ نفر کشته و بیش از ۱۶۵۱ زخمی شدند.

این آمار‌ها مربوط به سه ولایت بدخشان، بغلان و تخار است که در اثر بارندگی شدید در روز‌های ۱۰ و ۱۱ ماه م شاهد جاری شدن سیل بودند. به گفته این نهاد بیش از ۸هزارو ۶۹۶ خانواده تحت تاثیر این بارندگی‌ها قرار گرفته‌اند و سیل به زیرساخت‌های این ولایت‌ها آسیب جدی زده است.

این گزارش همچنین می‌گوید که وضعیت در ولایت‌های متاثر از سیل در شمال؛ غرب و شمال شرق افغانستان همچنان بحرانی است و نیاز به بسیج فوری منابع برای رسیدگی به نیاز‌های فزآینده بشردوستانه و پزشکی دارد.

در این گزارش آمده است که سیل در مناطق شمالی یک هزارو ۸۷۰ خانه را ویران کرده است که منجر به مرگ ۸۴ نفر و زخمی شدن ۵ نفر شده است. همچنین نزدیک به ۴۰ نفر مفقود هستند.

در منطقه غرب افغانستان نیز سیل ۶ هزار خانه را تحت تاثیر قرار داده و منجر به کشته شدن ۵ نفر و زخمی شدن بیش از ۱۰۰ نفر شده است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که در جریان رسیدگی به سیلاب‌های ویرانگر در ولایت غور در غرب افغانستان ۲۵ محموله سازمان بهداشت جهانی به این منطقه تحویل داده شده است.

این گزارش می‌افزاید که بین ۱۰ تا ۲۳ ماه می، سازمان جهانی بهداشت افغانستان بیش از ۲۰۰ تُن دارو و تجهیزات به مراکز سیار پزشکی و کلینیک‌ها داده شده است. بیش از ۲۵ تُن دارو و ملزومات پزشکی ضروری و نجات دهنده به بیمارستان ولایت غور و تیم‌های سیار پزشکی تحویل داده شده است تا از مردم در یکی از شدیدترین ولایات آسیب پذیر مراقبت کنند.

چند روز پیش نیز برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد اعلام کرد که با بدتر شدن وضعیت آب و هوا به دلیل بدتر شدن بحران آب و هوا اوضاع بدتر خواهد شد. بحران آب و هوایی به سیل‌های مرگبار دامن می‌زند و گرسنگی را در افغانستان تشدید می‌کند.

گفتنی است دسترسی دشوار به این مناطق یک چالش بزرگ است، چرا که بسیاری از راه‌های دسترسی به روستا‌ها قطع شده است.

منبع: ایراف

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.