صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

جزئیات نحوه فروش سهام عدالت از طریق کارگزاری و بانک اعلام شد

  • کد خبر: ۲۸۵۱۵
  • ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۴
  • ۵
افرادی که برای فروش سهام عدالت به کارگزاری‌ها مراجعه می‌کنند، می‌توانند سهام هر یک از شرکت‌ها را تا ۳۰ درصد انتخاب کرده و بفروشند اما از طریق بانک نیازی به کد بورسی ندارند و با کد ملی ۳۰ درصد از ارزش سهام خود را بدون تعیین نوع سهام و به انتخاب بانک می‌فروشند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین فهیمی با اشاره به آغاز فرایند فروش سهام عدالت از طریق بانک‌ها، اظهار کرد: نخستین بسته پیشنهادی بانک‌ها برای افرادی که روش مستقیم را انتخاب و برای سفارش‌گیری به شعب بانک‌ها مراجعه کرده بودند، روز گذشته فروش رفت. در واقع مشمولان سهام عدالت می‌توانند پس از انتخاب روش مستقیم برای مدیریت سهام خود، با مراجعه به بانک‌ها ۳۰ درصد سهام خود را بفروشند. البته سهام‌دار در تعیین ۳۰ درصد نقشی ندارد و انتخاب آن بر عهده بانک است.


بیشتر بخوانید: آزادسازی سهام عدالت مستقیم یا غیرمستقیم؟/ سوددهی کدام روش بیشتر است؟


به گفته وی، زمانی که فرد برای فروش سهام خود به بانک مراجعه می‌کند نیازی به ارائه کد بورسی ندارد و فقط باید کد ملی ارائه دهد.

 

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت در ادامه درمورد مشمولانی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند و قصد دارند سهام خود را از طریق کارگزاری‌ها بفروشند نیز توضیح داد: در این روش سفارش‌گذاری از روز گذشته آغاز شده است و کارگزاران از امروز (۱۱ خرداد) شروع به معامله می‌کنند.


اینجا ببینید: اگر سهام عدالت را نگه داریم ارزش آن چقدر می‌شود؟


فهیمی در تشریح تفاوت فروش سهام عدالت از طریق بانک با کارگزاری نیز توضیح داد: افرادی که به بانک مراجعه می‌کنند، سفارش فروش یکجا برای ۳۰ درصد از سهام را وارد می‌کنند. اما افرادی که به دفاتر کارگزاری مراجعه می‌کنند انتخاب با خودشان است. در واقع می‌توانند هر یک از شرکت‌هایی که در سبد خود دارند را تا ۳۰ درصد انتخاب کنند و برای فروش بگذارند. البته سقف را کارگزار تعیین می‌کند.

 

همچنین سعید اسلامی - عضو شورای عالی بورس - نیز درمورد نحوه فروش سهام عدالت توضیح داد: شرکت‌هایی که در سبد سهام عدالت هستند، کد جداگانه‌ای دارند؛ یعنی اگر سهام‌دار سهام شرکت ایکس را در پرتفوی خود دارد، سهمی که از این شرکت از طریق سهام عدالت به این فرد تخصیص پیدا می‌کند، کد جداگانه‌ای دارد.

 

بر اساس این گزارش، مشمولان سهام عدالت تا ساعت ۲۴ پانزدهم خردادماه فرصت دارند با مراجعه به آدرس اینترنتی WWW.SAMANESE.IR روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کنند. عدم مراجعه به این سامانه به معنی انتخاب روش غیر مستقیم است. 

 

منبع: ایسنا


 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۶
با سلام من ۳۰ درصد سهام عدالتم رو به بانک تجارت سپردم واسه فروش هنوز پولی برام واریز نکرده راهنمائیم می کنید ممنون
ناشناس
۰۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۰
اگر ما به کارگزار واگزار کنیم احتمال اینکه از ۳۰ درصدی که بانک میده بیشتر میشه؟؟
ناشناس
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۵
با درود ، برای شما و بسیاری که تازه وارد هستند و همگی میخواهند سریع و یکجا سهام عدالتش را بفروشند بگویم بورس همه دنیا عرضه و تقاضا است اگر به اندازه مویی شرایط عوض شود به مثابه کوهی قیمتها تغییر میکند و بورس جایی نیست که هرچه هر قیمتی هر زمانی خواستی بفروشی حتی خبر فروش تاکید میکنم  فقط خبر آن  ، خیلی کمتر از این 30 درصد در یک روز  سبب سقوط تاریخی بورس خواهد شد که دامن همه سهامداران بخصوص سهام عدالت را خواهد گرفت چون تازه واردها خیلی هم خوش خیال هستند ، بنحوی که سالها قیمتها به وضعیت اول بر نمیگردد به امید ثروتمندان بورس هم اصلا نباشید ،تازگی ها حقوقی‌های ثروتمند بورس هم به دست جمعیت  حقیقی بورس یعنی سرمایه گذاران کوچک نگاه میکنند این حقوق‌های بهتر بگوییم ثروتمند شده ، حتما هم زرنگتر هستند و ریسک نمیکنند که سهام شخصی را گران بخرند چون پول زیاد دارند، برعکس بخاطر این پولدار شده اند که سهامی را گران نخریدند و بخصوص ارزان نفروختند.تا اینجا موضوع بورس جهانی که شامل اینجا هم میشود بود و اما در مورد خاص بورس اینجا موردی داریم بنام نقد شوندگی پایین و دامنه خرید و فروش یعنی به محض افزایش عرضه، تقاضای شما وارد صف فروشی و قفل میشود که ممکن است ماهها طول بکشد و برای مدتهای طولانی  روزانه 5 درصد  افت کند و سهم هم بفروش نرسد پس عجله نکنید و بتدریج بفروشید تا ارزش داراییتان همراه با افزایش شاخص بیشتر هم بشود و حتی از این که من نمیدانم 10 میلیون هم که گفتند ،بیشتر شود و به سهام عدالت به عنوان قلک نگاه کنید. . خداوند توفیق دهد
محمدشریف مزارزهی
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۲
سلام من سهام دار بانک ملی میباشم ابتدا باروش مستقیم آزادسازی کردم سپس هفتم خردادماه رفتم بانک مدیر بانک گفت بابرنامه ایوا فرم حاوی تعهد نامه را پر کن نیازی به مراجعه حضوری ندارد من هم همین کارو کردم آیا الان اقدام خاصی نیازه یانه؟؟
ناشناس
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۲
به این میگن دزدی آشکار.هر چند صدای کسی به هیچ جا نمیرسه.سهام دو سه میلیونی رو چهارصد هزار تومن میخرن.یعنی تو این وضعیت هم از بدبختی مردم سوء استفاده میکنن.خدا از سر تقصیراتتون نگذره