صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی ۳۳ درصد افزایش یافت

  • کد خبر: ۲۹۲۸۴۴
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید گوشت مرغ در استان در نیمه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۳ درصد افزایش دارد.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

حسن رستمی روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: تولید گوشت مرغ در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۲ به میزان۸۴ هزار و ۳۱۰ تن بوده است.

مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: این در حالی است که در نیمه نخست امسال میزان تولید گوشت مرغ در استان ۱۱۲ هزار و ۱۶۲ تن می‌باشد.

وی بیان کرد: خوشبختانه این افزایش تولید نشان از همکاری خوب بخش خصوصی و پرورش دهندگان مرغ گوشتی در استان دارد.

وی گفت: خراسان رضوی یکی از استان‌های تامین کننده مرغ و صادرکننده به سایر استان‌های کشور است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.