صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

درباره طعم دهنده‌هایی که چای را خوش طعم می‌کنند چه می‌دانید؟

  • کد خبر: ۲۹۶۱۶۴
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
چای پرمصرف‌ترین نوشیدنی در جهان و محبوب‌ترین نوشیدنی در میان ایرانیان است و بیشتر ایرانیان هر روز آن را مصرف می‌کنند، اما طعم دهنده‌هایی وجود دارند که طعم چای را بهتر می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اگر جزو طرفداران نوشیدن چای هستید، می‌توانید با اضافه کردن انواع طعم دهنده، چون هل، دارچین، زعفران، میوه‌های خشک و … را طعم چای را لذت بخش ترو خاصیت آن را بیشتر نمایند. در این بخش از نمناک به شما خواهیم گفت چه طعم دهنده‌ای را می‌توانید به چای سیاه اضافه کنید و این طعم دهنده‌ها چه خواصی دارند.

هل

چای هل یکی از رایج‌ترین نوع چای در کشور‌های خاورمیانه به شمار می‌رود. برای تهیه این چای هل را به مقدار مناسب و دلخواه، داخل قوری چای بریزید تا دم بکشد.

هل دومین ادویه گران جهان به حساب می‌آید و دارای طبع گرم و خشک بوده و تسکین دهنده سندرم روده تحریک پذیر، از بین برنده بوی بد دهان، حفظ وزن متعادل، سلامت قلب و... است و باعث ایجاد شادی و حال خوب می‌شود.

دارچین

دارچین یکی از طعم دهنده‌هایی است که به خوش طعم نمودن چای کمک می‌کند. برای تهیه چای دارچین کافیست دارچین را همراه چای خشک به قوری افزوده و بر روی آن آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه چای دارچین دم بکشد.

طبع دارچین گرم و خشک است وبرای کاهش وزن، افراد سرد مزاج، درمان بیماری‌های مختلف مانند سرطان، تب، مالاریا، معده، حالت تهوع و... مفید است.

زعفران

چای زعفران یکی از خوش طعم و پرطرفدارترین چای‌ها است. برای تهیه چای زعفران مقداری زعفران را با چای معمولی مخلوط و دم کنید. لازم به ذکر است که مقدار زعفران بستگی به ذائقه مصرف کننده متفاوت است.

طبع زعفران گرم و خشک است و به‌سبب این طبع، خواص بسیار زیادی دارد. یکی از مهم‌ترین خواص زعفران، آرام‌بخش و شادی‌بخش بودن‌اش است و می‌تواند روی بهبود خلق‌وخوی اشخاص تأثیر بسیار زیادی داشته باشد.

گل سرخ

بسیاری از افراد برای طعم دادن به چای سیاه به آن گل محمدی یا گل سرخ می‌افزایند. برای تهیه چای گل محمدی، مقداری گل محمدی را به چای سیاه افزوده و دم کنید.

طبع گل محمدی و گلاب گرم است و خواص و فواید درمانی فراوانی، چون رفع بوی دهان، رفع یبوست، مقابله با عفونت‌ها، لاغری و... دارد.

میوه‌های خشک

برای طعم دادن به چای شما می‌توانید از انواع میوه خشک استفاده کنید. یکی از رایج‌ترین روش‌های تهیه چای میوه‌ای، افزودن طعم میوه به چایی‌های رایج مانند چای سیاه است.

انواع چای تهیه شده از میوه عموماً دارای غنی‌ترین منابع ویتامین C هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می‌کند و افزودن میوه به چای باعث حذف مصرف قند شده و برای بیماران و افرادی که اضافه وزن دارند واقعا مفید است.

زنجبیل

چای زنجبیل در سراسر جهان محبوب است، چای زنجبیل دارای طعمی گرم و کمی تند با رایحه‌ای مطبوع است. برای آماده کردن این چای زنجبیل تازه را پوست بگیرید و آن را در لایه‌های نازک برش دهید و با مقداری چای سیاه درون آب ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت کم اجازه دهید که دم بکشند.

زنجبیل دارای طبع گرمی است و برای افراد دارای مزاج سرد و مرطوب بهترین گزینه است، چای زنجبیل فواید فراوانی، چون کمک به هضم غذا، کاهش حالت تهوع، تسکین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا و ایجاد اثرات ضدالتهابی و... دارد.

منبع: نمناک

برچسب ها: چای طعم زنجبیل
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.