صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بررسی وضعیت اجرای برنامه قطعی برق در مشهد پس از ۳ روز

  • کد خبر: ۲۹۹۹۳۶
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
شرکت توزیع برق مشهد: امکان جداکردن مدارس و خارج‌کردن آن‌ها از برنامه قطع برق را نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به دنبال توقف مازوت سوزی در سه نیروگاه اراک، کرج و اصفهان بر اساس دستور رئیس جمهور، شرکت برق منطقه خراسان رضوی اعلام کرد، در راستای اجرای مصوبات دولت مبنی بر ممنوعیت استفاده از سوخت مازوت و هم زمان با سایر استان ها، از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ عصر، خاموشی‌های خانگی و تجاری در برخی نقاط استان اعمال خواهد شد.

برپایه اطلاع رسانی‌هایی که صورت گرفت مقرر شد شهروندان با ورود به سایت  https://www.meedc.ir و ورود به برنامه خاموشی‌ها روی گزینه قرمز رنگ کلیک کنند و در ادامه با وارد کردن شناسه قبض برق منزل خود از زمان خاموشی برق منزلشان مطلع شوند.

اما صحبت‌ها و پیام‌های مردمی در این چند روز اخیر نشان می‌دهد که موضوع به این راحتی نیست و اجرای این طرح با مشکلات و ابهاماتی برای شهروندان همراه است.

از گیر افتادن در آسانسور بگیر تا عدم استفاده از دستگاه‌های برقی برای درمان بیماران. یکی از شهروندان در تماس با روزنامه شهرآرا و صدای مردم به اطلاع رسانی ناکافی قطع شدن برق در مراکز تجاری انتقاد کرد و گفت: روز گذشته به علت قطع شدن برق در یکی از مراکز تجاری مشهد، ساعتی در آسانسور گیر افتادم و تا زمانی که مأموران فنی به دادم رسیدند، استرس داشتم.

خاموشی مکان‌های دیگر را چگونه مشاهده کنیم؟

نکته دیگری که برای شهروندان در آن ابهام دارد درباره مکان‌هایی است که قصد مراجعه دارند و ممکن است در فهرست خاموشی باشند. به اذعان شهروندان امکان مشاهده قطع برق در مکان‌های دیگر نیز مستلزم ارائه شماره و کد در سامانه است و با توجه به این مسئله نمی‌توان وضعیت خاموشی دیگر قسمت‌های شهر را مشاهده کرد.

خـانمـــی از شـهرونـدان منطقه ۳ مشهد که به خاطر ابتلا به کمردرد مزمن باید به تجویز پزشک به فیزیوتراپی برود نیز از قطع برق در طی روز شکایت کرد و گفت: مرکز فیزیوتراپی با منطقه‌ای که من زندگی می‌کنم فاصله زیادی دارد، بنابراین، نمی‌دانم چه روز‌ها و ساعت‌هایی برق آن قطع می‌شود تا بتوانم ساعت حضورم در این مرکز را برنامه ریزی کنم.

برخی از شهروندان نیز ابهاماتی برای این برنامه خاموشی دارند. دغدغه شهروند دیگری فرزندش است و نگران وضعیت مدارس در این خاموشی است. او در این باره گفت: فرزند من کلاس سوم ابتدایی است. کلاسی که او و هم کلاسی هایش در حال تحصیل هستند در محدوده‌ای از مدرسه واقع شده که پنجره ندارد و در تمام روز لازم است چراغ‌ها و مهتابی روشن باشد تا آن‌ها بتوانند دروس خود را زیر نظر معلمشان پیش ببرند.
او در ادامه اظهار کرد: با این شرایط وقتی زمان خاموشی مدرسه می‌رسد بی تردید دانش آموزان در پیش بردن دروسشان با مشکل رو به رو می‌شوند.

سرگردانی فعالان اقتصادی مشهدی

سرگردانی فعالان اقتصادی مشهدی که مشاغل مرتبط با اینترنت دارند دیگر دغدغه‌ای است که مردم برای خاموشی‌ها مطرح کرده اند. یکی از شهروندان در تماس با صدای مردم روزنامه شهرآرا گفت: شغل من مرتبط با اینترنت است و وقتی حتی دو ساعت هم برق قطع شود، به دنبال آن اینترنت قطع شده و در کارم اختلال ایجاد می‌شود به طوری که باید تمام اطلاعاتم را دوباره به سیستم وارد کنم.

چرا همه را به یک چشم دیده اند؟

شهروندی نیز گفت: چرا شرکت برق همه مصرف کنندگان را به یک چشم می‌بیند؟ این شرکت باید برای مصرف کنندگانی که برق زیادی مصرف می‌کنند برنامه قطعی اجرا کند، نه برای همه مردم.  بانوی شهروند دیگری هم با ارسال پیامک به صدای مردم گفت: وقتی برق یک منطقه قطع می‌شود، تکلیف کارگاه‌های خیاطی که در مراکز تجاری فعال هستند، چه می‌شود؟

قطع برق دستگاه‌های پُز و بسته ماندن پارکینگ‌ها

یکی از شهروندان که برای خرید اقلام روزانه به سوپر محله خود در خیابان دانشجو رفته بود در تماس با روزنامه شهرآرا قطع شدن دستگاه پز در این سوپر را به عنوان گلایه شهروندی مطرح کرد.
شهروند دیگری هم که قصد خروج از پارکینگ منزلش را داشت مشکلش را این طور به شهرآرا اعلام کرد: به علت قطع برق، دو ساعت دیرتر موفق به خروج خودرو از پارکینگ خانه شدم. در جریان قطع برق نبودم.

مدارس هم در فهرست خاموشی

یکی از دغدغه‌هایی که شهروندان در این چند روز اعلام کردند تعیین تکلیف مدارس برای این خاموشی هاست. موضوعی که محور اصلی صدای مردم شهرآرا برای پیگیری قرارگرفت.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق در این باره توضیحاتی از کم و کیف اجرای این برنامه داد. علیرضا کاشی گفت: مناطق مختلف مشهد را به ۱۲ بلوک تقسیم کرده ایم. هر بلوک شامل ۶۰ هزار مشترک است.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق در ادامه برای نحوه اعمال خاموشی برای مدارس نیز این طور توضیح داد: مدارس نیز جزئی از مشترکان هر بلوک هستند. با این شرایط امکان جدا کردن مدارس و خارج کردن آن‌ها از برنامه قطع برق را نداریم.

او در ادامه توضیحاتی از این قرار داد: از آنجایی که تمام مدار برق در این بلوک‌ها به هم مرتبط است اگر بخواهیم برق مدارس قطع نشود باید آن بلوک را از قطع شدن برق خارج کنیم. کاشی با بیان اینکه فقط برق بیمارستان‌ها و مراکز درمانی حساس قطع نمی‌شود، ادامه داد: مراکز تجاری معمولا برق اضطراری دارند و با قطع برق باید از این برق اضطراری استفاده کنند، آن گروه از مراکز تجاری که برق اضطراری ندارند لازم است حتما قبل از قطع شدن برق، افراد را از این موضوع مطلع کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.