به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود این که بادمجان در هنگام سرخ کردن مانند اسفنج، روغن به خود جذب میکند، اما روشهای سادهای وجود دارد که میتوان جذب روغن به این ماده غذایی پرخاصیت را کم کرد.
نمک زدن و قرار دادن بادمجانها در آب سرد به جذب کمتر روغن توسط بادمجان سرخ کرده کمک خواهد کرد.
راه دیگر برای کم کردن میزان جذب روغن استفاده از سفیده تخم مرغ است.
سفیده تخم مرغ را تنها، یا به همراه مقداری شیر خوب بزنید و با یک قلمو روی بادمجانها بمالید و بلافاصله در روغن سرخ کنید.
یک روش دیگر جذب کمتر روغن هنگام سرخ کردن بادمجان، غلتاندن در ماست قبل از انداختن در روغن است.
بادمجانهای کوچکتر طعم بهتری نسبت به بادمجانهای بزرگ دارند.
منبع: مجله تصویر زندگی