صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

روش‌های جذب کمتر روغن در سرخ کردن بادمجان

  • کد خبر: ۳۰۰۵۲۹
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲
با وجود این که بادمجان در هنگام سرخ کردن مانند اسفنج، روغن به خود جذب می‌کند، اما روش‌های ساده‌ای وجود دارد که می‌توان جذب روغن به این ماده غذایی پرخاصیت را کم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود این که بادمجان در هنگام سرخ کردن مانند اسفنج، روغن به خود جذب می‌کند، اما روش‌های ساده‌ای وجود دارد که می‌توان جذب روغن به این ماده غذایی پرخاصیت را کم کرد.

نکات مهم در مورد سرخ کردن بادمجان

نمک زدن و قرار دادن بادمجان‌ها در آب سرد به جذب کمتر روغن توسط بادمجان سرخ کرده کمک خواهد کرد.

راه دیگر برای کم کردن میزان جذب روغن استفاده از سفیده تخم مرغ است.

سفیده تخم مرغ را تنها، یا به همراه مقداری شیر خوب بزنید و با یک قلمو روی بادمجان‌ها بمالید و بلافاصله در روغن سرخ کنید.

یک روش دیگر جذب کمتر روغن هنگام سرخ کردن بادمجان، غلتاندن در ماست قبل از انداختن در روغن است.

بادمجان‌های کوچک‌تر طعم بهتری نسبت به بادمجان‌های بزرگ دارند.

منبع: مجله تصویر زندگی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.