صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سالانه ۲۰۰ تن گوشت شتر در خراسان رضوی تولید می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۶۹۷۱
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سالانه ۲۰۰ تن گوشت شتر در این استان تولید و به مصرف داخل می‌رسد.

احمد داوطلب در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام این خبر، اظهار کرد: هم‌اکنون در خراسان رضوی، ۹ هزار و ۴۲ نفر شتر در مراکز پرورش موجود است که شهرستان‌های دارای ظرفیت در حال کار در این زمینه هستند. شهرستان‌های سبزوار، بردسکن و داورزن به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم پرورش شتر استان را کسب کرده‌اند.

وی با بیان اینکه گوشت تولیدی شتر در استان از طریق کشتارگاه‌های صنعتی داخل استان کشتار و در بازار توزیع می‌شود، اظهار کرد: از میزان تولیدی شیر شتر در استان آمار دقیقی نداریم؛ زیرا به صورت پراکنده دوشیده می‌شود و از طریق مغازه‌های فله‌فروشی در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تشکیل شرکت تعاونی شترداران استان را یکی از نقاط قوت در زمینه فعالیت واحد‌های این حوزه دانست و گفت: تشکیل شرکت تعاونی شترداران در حوزه عشایر نیز از دیگر موفقیت‌های استان برای ارائه خدمات بهتر و متمرکز به پرورش‌دهندگان شتر است.

داوطلب افزود: این شرکت تعاونی‌ها در دو سال اخیر به جمع‌آوری شیر و تولید فراورده‌های لبنی شتر اهتمام داشته است که در درآمدزایی برای پرورش‌دهندگان بسیار مؤثر بوده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.