صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رویداد نشان مشهدالرضا(ع)، نشان ملی است

  • کد خبر: ۳۰۹۹۳۳
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۹
مدیر مسئول روزنامه خراسان گفت: رویداد نشان گرچه به نام مشهد الرضاست ولی در اصل نشان ملی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سعیدی با بیان این مطلب افزود: مشهد سالیانه  بیش از ۳۰ میلیون زائر دارد  که از سراسر کشور به مشهد مشرف می‌شوند خیلی از این افراد در معرض تکریم قرار دارند که خدماتشان فراتر از مشهد بلکه به همه مردم ایران است.

وی با تاکید بر لزوم تداوم این رویداد اظهار کرد: باید نشان مشهد الرضا (ع) را به سمت وسویی سوق داد که در سال‌های بعد نیز تداوم یابد و با تغییرات مدیریتی دستخوش تغییر نشود. لازمه این کار این است که فارغ از هر گونه جناح سیاسی، اهالی متخصص را در حوزه‌های مختلف درگیر نشان مشهدالرضا (ع) کنیم.

وی ادامه داد: رویداد نشان مشهدالرضا (ع) گرچه باید زودتر از این سال‌ها رقم می‌خورد، اما جای خداقوت و تشکر ویژه به دست اندرکاران آن دارد که برای دومین سال متوالی این رویداد مهم را در مشهد رقم زدند.

وی افزود:مشهد سرشار از افراد و شخصیت‌های تاثیرگذار در حوزه‌های متفاوت است که به دلایل زیادی گمنام مانده‌اند و شناسانده نشده‌اند و حتی در زمان خودشان تجلیل و تکریم از آنها صورت نگرفته است، این رویداد می‌تواند فرصت مهمی برای تجلیل از آنها باشد.

مدیر مسئول روزنامه خراسان گفت: مهمترین کارکرد نشان مشهدالرضا (ع)، فراهم کردن بستر مناسب برای قدردانی از خدمات، استعداد‌ها و تلاش‌ها از افراد مختلف در حوزه‌های مختلف است که برای ارتقا نام مشهد خدمتی انجام داده‌اند.

سعیدی در ادامه با بیان اینکه باید گفت‌و‌گو‌هایی با اهالی فرهنگ و نخبگان و فرهیختگان مشهد درخصوص نشان مشهدالرضا (ع) انجام شود تا ابعاد کار در تمام جهات مورد بررسی قرار بگیرد، تصریح کرد: باید نشان مشهد را به سمت وسویی، سوق دهیم که با تغییر دولت‌ها و تغییر مدیریت اجرایی دستخوش تغییر نشود لازمه این کار این است که فارغ از هر گونه جناح سیاسی، اهالی متخصص را در حوزه‌های مختلف درگیر نشان مشهدالرضا (ع) کنیم.

وی همچنین ادامه داد: مهمترین شاخصه‌ای که می‌تواند در ماندگاری نشان مشهدالرضا (ع) موثر باشد هیات داوران است. اگر هیات داوران فارغ از جریانات سیاسی، انتخاب شده باشند و به معنای واقعی متخصص باشند می‌توانند در ماندگاری نشان نقش بسزایی داشته باشند.

وی افزود:پیشنهاد میکنم بستر اهدای نشان فراگیرتر شود و صنوف مختلف مردمی را دربر بگیرد.

مدیر مسئول روزنامه خراسان گفت: از آنجائی که نمو تمدنی ایران بعد از هجرت امام رضا (ع) بوده است رشته‌های هنری مانند معماری، خطاطی، شعر و ادبیات که در خدمت اسلام و امام رضا (ع) بوده‌اند، توسعه یافتند لذا می‌توان از هنرمندانی که_ هر چند در میان ما نباشند_ تجلیل به عمل آورد. این نشان حتی می‌تواند به تجلیل از گذشتگان هم بپردازد یعنی کسانی که خدمتی کردند و الان در بین ما نیستند و بر مبنای آن تنوع و تکثر رشته و وجهه مردمی بودن آن را تقویت کنیم.

وی در پایان با تاکید بر مشارکت مردمی در این رویداد تصریح کرد: باید جنبه مردمی و عمومی کار را فراهم کنیم تا مردم خود را سهیم و ذی نقش در این رویداد مهم بدانند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.