به گزارش شهرآرانیوز، مدیر دفتر زیارتی در این باره گفت: بیشتر بلیت پروازها به عتبات دست واسطههاست. این در حالی است که در جلسه شورایعالی حج پیشنهاد شد که چارتر پروازهای عتبات به سازمان حج سپرده شود.
علی حسینزاده ابراز کرد: در هفتههای گذشته بلیت رفت و برگشت عتبات ۱۲ میلیون تومان بود، اما حالا بلیت یک طرفه حدوداً به اندازه هزینه سفر هوایی یک هفتهای به عتبات زیر نظر سازمان حج و زیارت شده است.
در ادامه معاون سازمان حج اشاره کرد: هزینه اعزامهای ما تغییری نکرده» و زائران با قیمت ۱۸ تا ۲۵ میلیون تومان میتوانند متناسب با نوع کاروان و استان اعزامی به زیارت بروند.با وجود این در صورتی که زائری بخواهد به صورت انفرادی امروز به زیارت برود و اخر هفته بازگردد، باید نزدیک به ۳۰ میلیون تومان فقط برای بلیت هواپیما هزینه کند.
مرتضی آقایی خاطرنشان کرد: مشکل تأمین بلیت پرواز فقط در ایام مناسبتی نیست بلکه در ایام عادی هم برخی از شرکتهای هواپیمایی حاضر نیستند که با شرکتهای مجری اعزام عتبات همکاری کنند بلکه بلیتها را به دلالان میدهند.
محسن موسوی، یکی از مدیران ایرلاینی تصریح کرد: برای اینکه زودتر به پول خود برسیم بیشتر پروازهای عتبات را به افراد چارترکننده واگذار میکنیم و آنها قیمتگذاری میکنند.
در مقابل رضا رضوی، مدیر یکی از دفاتر اعزام افزود: ایرلاینها با قیمت بالا بلیت پروازها را حتی به چارتر کننده میدهند. با وجود این آنها به درخواست دفاتر زیارتی برای چارتر کردن پروازهای عتبات پاسخ نداده و آن را با قیمت بالا به دست برخی از افراد خاص میدهند.
کارشناسان زیارتی میگویند که باید ایرلاینها مکلف شوند تا بخشی از پروازهای خود را به سازمان حج و دفاتر زیارتی بسپارند تا هزینه سفرها متعادل شود و افراد سودجو در ایام مناسبتی قیمتها را ۲ تا ۳ برابر نکنند. از طرفی هم در شورایعالی حج برای کاهش قیمت پروازهای زیارتی برنامهریزی جدی شود.
منبع:فارس