به گزارش شهرآرانیوز؛ سید موید علویان با اشاره به اینکه رژیم غذایی نامناسب و پرخوری و در کنار آن کاهلی و کم تحرکی سبب شده که کبدها چرب شوند، اظهار کرد: زنان خانه دار کم تحرک و کارمندان که وقت زیادی برای آشپزی ندارند و مجبور به مصرف غذاهای آماده و ناسالم میشوند، در معرض ابتلا به کبد چرب قرار دارند.
وی ادامه داد: نخستین گام در درمان کبد چرب، افزایش میزان تحرک و انتخاب ورزش و به موازات آن کاهش چشمگیر مصرف چربی اشباع شده در غذای مصرفی است.
این فوق تخصص گوارش و کبد اظهار داشت: ما در ایران عادتهای خوب غذایی داشتیم و البته هنوز هم داریم که عدهای از مردم به ویژه در روستاها از آن استفاده میبرند و سود آن را هم میبینند، همچنانکه کلم، کاهو، سیب، لیمو، پوست مرکبات، نعناع، پونه، کاسنی، انگور، مرزنگوش، توت، توت فرنگی، هویج، جوانه گندم، خار علیص از گیاهان دوستدار کبد هستند. البته بسیاری هم آن را فراموش کردهاند.
وی افزود: ما غذاهای فستفود سالم هم داریم؛ میرزا قاسمی یک نوع غذای سریع، اما سالم است. غذاهایی که در برخی شهرها با کشک درست میکنند که سرشار و انباشته از کلسیم است. باید به سنتهای درست بازگشت. به جای نوشابههای قندی و گازدار، از دوغهای مناسب و شربتهای بدون قند نعنا و لیمو ترش استفاده کرد.
منبع: قدس آنلاین