صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان

  • کد خبر: ۳۱۱۹۷۰
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان روده بزرگ بعد از سرطان سینه دومین نوع این بیماری است که زنان به آن مبتلا می‌شوند، چاقی و افزایش مصرف غذا‌های فرآوری شده را از عوامل ابتلا به این بیماری دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن رجب نیا اظهار کرد: سرطان روده بزرگ به عنوان دومین سرطان شایع بعد از سرطان سینه در زنان است که در مراحل اولیه می‌تواند بدون علامت باشد و صرفاً در مراحل غربالگری یا زمانی که به هر دلیلی بیمار کولونوسکوپی و یا آزمایش خون در مدفوع انجام می‌دهد، پزشک متوجه شود که بیمار ضایعه‌ای در روده دارد و اقدام به بررسی‌های بیشتر کند.

وی ادامه داد: سابقه ابتلا به سرطان دستگاه گوارش در چند نسل از یک خانواده، اقدام سریع‌تر برای تشخیص و درمان سرطان روده بزرگ در سنین پایین‌تر را گوشزد می‌کند.

به گفته این فوق تخصص گوارش و کبد، عوامل خطر این سرطان را برخی سندروم‌های ژنتیکی دانست و گفت: زمانی که در چند نسل از خانواده سرطان روده بزرگ یا گوارشی دیده شده، قطعاً این احتمال به صورت ژنتیکی برای ابتلاء به این سرطان در آنها بالا خواهد بود و این افراد نیازمند اقدام سریع‌تر و جدی‌تری برای غربالگری تشخیص و درمان در سنین پایین‌تر دارند.

منبع: مهر

برچسب ها: سرطان زنان گوارش
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.