صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

چگونه متوجه فاسد شدن کرِم‌های صورت شویم؟

  • کد خبر: ۳۱۳۴۷۹
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲
مدیرکل آزمایشگاه کنترل کیفیت غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو راه‌های شناسایی محصولات آرایشی و کرم‌های صورت ناسالم را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی انصاری اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در حوزه آرایشی بهداشتی داریم این است که برخی از این فرآورده‌ها ممکن است از راه‌های غیرقانونی و قاچاق وارد کشور شوند؛ این محصولات می‌توانند خطراتی را برای مصرف کنندگان داشته باشند، از جمله این خطرات استفاده از مواد اولیه بی‌کیفیت و شرایط حمل و نقل نامناسب است.

وی افزود: طبیعی است که عدم پایداری موادی که در ساخت فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز مورد استفاده قرار می‌گیرد و در صورتی که شرایط حمل و نقل و نگهداری درست رعایت نشود می‌تواند به مواد مضر تبدیل شده و به سلامت مصرف‌کننده آسیب جدی برساند.

مدیرکل آزمایشگاه کنترل کیفیت غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با بیان این‌که کنترل کیفیت فراورده‌های آرایش بهداشتی منابع مختلفی وجود دارد، گفت: بر اساس شاخص‌های تعریف شده می‌توانیم آزمون‌های کنترل کیفی را انجام دهیم؛ این منابع یا بین المللی هستند و یا استاندارد‌های ملی برای آنها وجود دارد که برای هر نوع فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی تعریف شده است که باید چه مشخصاتی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: درصوتی که مشاهده شد یک کرم دو فاز شده یعنی آب و روغن آن جدا شده‌اند، یا به صورت دانه دانه دیده می‌شود، یا در سطح پوست زبری آن احساس می‌شود، تغییر رنگ داده و چند رنگ است و یا بوی نامناسبی دارد، مشخص است که فراورده سلامت نیست و یا فاسد شده است.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.