به گزارش شهرآرانیوز، جعفر مروارید در خصوص آثار ارسالی به جشنواره بینالمللی «کتاب سال رضوی»، اظهار کرد: از ۲۲۴ نسخه کتابی که به زبانهای فارسی، انگلیسی، عربی، اردو، پشتو و اسپانیایی به دبیرخانه جشنواره رسیده، ۲۱ اثر مربوط به بخش بینالملل بوده که از کشورهای تونس، مالزی، لبنان، عراق، پاکستان، اسپانیا و... ارسال شده است.
وی افزود: همچنین نزدیک به ۴۰ درصد آثاری که تاکنون به دبیرخانه چهاردهمین دوره جشنواره رسیده، مربوط به بخش ویژه جشنواره با محوریت آثار انتشاریافته برای کودکان یا نوجوانان است.
مروارید تصریح کرد: در راستای عمقبخشی کمی و کیفی به جشنواره، بخشهای جدیدی همچون بخش ویژه در دو محور از جمله با محوریت «شعار پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع)» و «کودک و نوجوان» و همچنین بخش «خادم کتاب رضوی»، به این دوره افزوده شده است.
وی ادامه داد: بنا به دغدغه تولیت معزز آستان قدس رضوی درخصوص تولید اثر فاخر، برجسته و متمایز در حوزه رضوی، در این دوره «نشان کتاب رضوی» نیز به اثر برگزیدهای که معیارهای لازم را دارا باشد، اعطا خواهد شد.
وی با تأکید بر انتشار گسترده فراخوان چهاردهمین جشنواره بینالمللی کتاب سال رضوی به روشهای مختلف در داخل و خارج از کشور، گفت: در این دوره جشنواره، نگاه ویژهای نیز به بخش بینالملل شده است و امیدواریم توسط ناشران غیرایرانی، آثار مرتبط بیشتری با موضوع جشنواره به زبانهای زنده و پرمخاطب دنیا، ارسال شود؛ چنانکه تاکنون نیز شاهد دریافت آثار بیشتری در مقایسه با دورههای قبلی در این بخش بودیم.
دبیر کمیته علمی این جشنواره، ادامه داد: همچنین چهاردهمین دوره جشنواره از نظر محتوای موضوعی گستردهتر شده است؛ دراینراستا، بخش اصلی دارای ۸ محور شامل «حدیث و رجال»، «اخلاق، علوم تربیتی و آموزشی»، «فقه و حقوق»، «فلسفه و کلام»، «روانشناسی»، «علوم اجتماعی»، «سیره، تاریخ و مردمشناسی» و «طبالرضا(ع) با دو رویکرد طب قدیم و جدید» است.
وی افزود: بخش فرعی جشنواره نیز شامل ۸ محور «خاندان امام رضا (ع)»، «اصحاب امام رضا (ع)»، «حرم و اماکن متبرکه»، «مشهدالرضا(ع)»، «مشاهیر رضوی»، «زیارت رضوی»، «نفایس رضوی» و «موقوفات رضوی» میشود.
گفتنی است مهلت ارسال آثار به این دوره از جشنواره، ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ است.