صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

راهکار‌های چندگانه برای حل مشکل مسکن

  • کد خبر: ۳۲۷۹۵۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
یکی از راه‌هایی که دولت برای حل مشکل مسکن پیش گرفته است، مالیات گرفتن از خانه‌های خالی است. اما گزارش‌ها نشان می‌دهد مالیات بر خانه خالی، خالی از فایده بوده است.
مهدی محمدی
نویسنده مهدی محمدی

یکی از راه‌هایی که دولت برای حل مشکل مسکن پیش گرفته است، مالیات گرفتن از خانه‌های خالی است. اما گزارش‌ها نشان می‌دهد مالیات بر خانه خالی، خالی از فایده بوده است؛ لذا جهت حل مشکل مسکن، بسته پیشنهادی زیر ارائه می‌شود:

به هر خانه‌ای با کمترین سخت‌گیری مجوز ساخت بدهیم. البته کمی سخت‌گیری لازم است مثلا به خانه‌هایی که با پشتی و بالشت ساخته می‌شود مجوز داده نشود.

چنانچه دو جوان بخواهند تشکیل خانواده بدهند نیاز به مسکن دارند پس در صداوسیما کارشناس و مهمان و مجری برنامه درباره مسئولیت‌های سنگین و مشکلات بعد از ازدواج صحبت کنند تا کلا فکر ازدواج و پس از آن تقاضای مسکن پیش نیاید. اصلا این‌قدر بد بگویند تا کانون گرم خانواده سرد شود و زوج‌هایی که مثل دو کبوتر عاشق کنار هم هستند و حتی غذایشان را در یک بشقاب مشترک می‌خورند هم بی‌خیال ادامه زندگی مشترک شوند و به خانه پدر و مادرشان برگردند.

فقط، چون باد و طوفان‌های اخیر باعث شد بعضی‌ها آنتنشان را باد ببرد و تلویزیون نبینند ممکن است همچنان بخواهند ازدواج کنند؛ لذا پیشنهاد می‌کنیم مبلغ سنگینی به عنوان مالیات بر ازدواج هم گرفته شود تا این فکر از سرشان بیفتد.

همان‌طور که سال‌هاست وزارت کار، افراد با یک ساعت کار در هفته را نیز جزو شاغلان حساب می‌کند می‌توان هر کس را که در ماه، یک‌روز عصر در خانه قوم‌و‌خویشش دراز کشید هم خانه‌دار و صاحب‌خانه حساب کرد تا آمار مسکن بهبود یابد.

انسان اولیه توانست بدون اینکه منقرض شود سالیان سال در غار زندگی کند. این یعنی در عصر هوش مصنوعی نیز می‌توان با کار فرهنگی اصولی و آموزش درست دوباره مردم را به غارنشینی ترغیب کرد ضمن اینکه، چون در غار‌ها با آتش، روشنایی تأمین می‌شود بار کمتری روی دوش شبکه‌های انتقال برق می‌افتد و ناترازی‌ها کمتر می‌شود.

وزارت بهداشت همواره قرص‌های مُسکِن عرضه کند و روزنامه‌ها هم تیتر بزنند افزایش عرضه مسکن. البته فتحه و ضمه و کسره آن را نگذارند تا مردم آن را مَسکَن بخوانند و از لحاظ روانی قیمت خانه تعدیل شود.

پلیس ساختمان به‌جای اینکه توی کوچه‌های باریک با ساختمان‌هایی برخورد کند که دارند چهارطبقه می‌سازند آنهایی را جریمه کند که زیر ۱۰‌طبقه می‌سازند.

شاید شما هم در خبر‌ها دیده‌اید که افرادی هستند که حتی بیش از صدخانه دارند. از آنجا که تجریه نشان داده از قشر ضعیف راحت‌تر می‌شود مالیات گرفت به جای مالیات از مالکان خانه‌های خالی از مستأجران مالیات سنگین بگیریم تا به‌خاطر فشار بیشتر با هر بدبختی و وام و قرض‌و‌قوله که شده یک خانه هرچند کوچک بخرند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.