صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

زمان برگزاری مراسم تشییع و خاک‌سپاری پیکر سیدجعفر حمیدی

  • کد خبر: ۳۲۸۱۱۰
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
مراسم تشییع و خاک‌سپاری پیکر سیدجعفر حمیدی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد ولی‌زاده، روزنامه‌نگار، نویسنده و از نزدیکان دکتر سیدجعفر حمیدی، درباره زمان خاک‌سپاری این استاد زبان و ادبیات فارسی، شاعر و نویسنده گفت: مراسم تشییع پیکر استاد حمیدی فردا (چهارشنبه، سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) از ساعت ۱۵ از مقابل مجتمع فرهنگی و هنری بوشهر (فرهنگ‌سرای ۹دی) به سمت «آرامگاه شیخ حسین‌خان چاه‌کوتاهی» واقع در محله امامزاده بوشهر برگزار می‌شود.

به گفته او، پیام‌های دوستان و مقامات در این مراسم خوانده خواهد شد.

ولی‌زاده یادآور شد: مراسم یادبود حمیدی نیز روز پنجشنبه، چهارم اردیبهشت از ساعت ۹ تا ۱۱ در مسجد اباعبدالله (ع) (بهشت صادق بوشهر) برپا می‌شود.

سیدجعفر حمیدی، استاد زبان و ادبیات فارسی، شاعر و نویسنده متولد پنجم آذر سال ۱۳۱۵ در بندر بوشهر بود که شنبه، ۳۰ فروردین به‌علت بیماری و کهولت سن درگذشت.

او تحصیلات ابتدایی تا متوسطه را در بوشهر سپری کرد. پس از آن به عنوان شاگرد اول دیپلم ادبی، بدون کنکور دوره لیسانس ادبیات فارسی را در دانشگاه شیراز گذرانید. حمیدی بعد از پایان خدمت سربازی به تدریس در دبیرستان سعادت بوشهر مشغول شد.

او در سال ۱۳۴۶ به تهران آمد و موفق به اخذ فوق لیسانس علوم تربیتی و روانشناسی شد. پس از آن در سال ۱۳۵۵ دوره فوق لیسانس ادبیات فارسی را در دانشگاه تهران گذرانید. استاد حمیدی پس از اخذ کارشناسی ارشد در رشته ادبیات، برای گذراندن دوره دکترا در همین رشته وارد دانشگاه فردوسی مشهد شد و در سال ۱۳۶۳، دکتری خود را دریافت کرد.

این استاد دانشگاه و نویسنده جنوبی تا سال ۱۳۶۵ در وزارت آموزش و پرورش مشغول به خدمت بود و در این سال به وزارت علوم و دانشگاه شهید بهشتی انتقال یافت و در نهایت با درجه استاد تمام از دانشکده ادبیات فارسی این دانشگاه بازنشسته شد. او در زمینه شعر نیز فعالیت داشت و به گفته خودش تا قبل از سال‌های ۱۳۴۰ شعر کلاسیک می‌سرود، ولی پس از آن به شعر نیمایی نیز گرایش پیدا می‌کند. حمیدی همچنین در زمینه کار‌های پژوهشی نیز فعالیت‌های زیادی داشت و در بسیاری از سمینار‌های داخلی و نیز کنفرانس‌هایی در آلمان، انگلیس، چین و فرانسه شرکت کرد.

«وصلت در سده تظلم»، «ابراهیم ابراهیم»، «از خون کبوتران»، «ابر باران بار»، «از سایه تا نشان»، «آینه شروه‌کسرایی»، «وزیرکشان»، «تاریخ‌نگاران»، «سعدی در کیش»، «تاریخ اورشلیم»، «آسیه ملکه مصر»، «بوشهر در مطبوعات عصر قاجار»، «بندر ریگ»، «فرهنگ واژه‌های بوشهری»، «سی بوشهر، همراه با گرگونامه»، «صد رباعی، صد غزل، صد دوبیتی»، «۳۳ غزل عرفانی از فروغ بسطامی»، «داستان سیاوش (پژوهش)»، «مشاعره در طنز و اجتماعیات با عبدالحسین احمدی ری‌شهری»، «جانگدازان»، «ماشین‌نوشته‌ها»، «خاطرات علی‌اکبر خالصی و ایرج میرزا» و «شعر تعلیمی» از جمله آثار اوست.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.