صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آیت الله علم الهدی: مساجد نقشی بی بدیل در تربیت نیرو‌های انقلابی دارند

  • کد خبر: ۳۲۹۵۶۲
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه مساجد پایگاه اصلی فعالیت‌های مردمی در جامعه است، گفت: ائمه جماعت به عنوان یک نماد از روحانیت، نظام اسلامی و مکتب اهل بیت (ع) دارای مسئولیت خطیری در تثبیت جایگاه مسجد و نفوذ در قلوب مردم دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در نخستین نشست آموزشی سرشبکه‌های مساجد محلات استان تهران ضمن تبریک میلاد مسعود صدیقه صغری، فاطمه معصومه (س) اظهار کرد: روز اول ماه ذیقعده، سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و برحسب روایت امام صادق (ع) این روز، روز موعود حضرت آدم (ع) است؛ همچنین روز اول چله میقات حضرت موسی بن عمران (ع) است.

او با بیان اینکه ماه ذیقعده، ماه زیارتی امام رضا (ع) است، افزود: مسجد موقعیتی است که به طور کامل جایگاه و منزلتش مشخص نیست. وقتی بنده از مشهد به تهران رفتم، سه مسجد معرفی شد، بنده مسجدی که در محله فقیرنشین را انتخاب کردم، چون آن محل جوانان زیادی داشت که می‌توانستیم به مسجد جذب شان کنیم و کار فرهنگی انجام دهیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: یکی از برکات مسجد امام صادق (ع) در اوایل انقلاب پایگاه مردمی شدن آن بود که توانست فرماندهان و چهره‌های برجسته‌ای را پرورش داد.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات مساجد تهران در گذشته نداشتن انسجام میان مساجد بود، ابراز کرد: این نبود انسجام به تمام حرکت‌ها و فعالیت‌ها ضربه می‌زد که خوشبختانه امروز به برکت انقلاب و نظام اسلامی و اندیشه توانمند خط ساز مقام معظم رهبری مرکز مساجد تشکیل شد و مساجد از انسجام کافی برخوردار شد.

علم الهدی عملکرد هماهنگ مساجد در یک منطقه را عامل رشد و تقویت عملکرد این نهاد دانست و عنوان کرد: امام جماعت مساجد یک نماد از روحانیت، نظام اسلامی و مکتب اهل بیت (ع) است، لذا در انتصاب یا عزل روحانی مساجد تمام جوانب را در نظر بگیرید و با دوراندیشی و مصلحت اندیشی اشکالات و نقاط ضعف را اصلاح کنید.

وی اضافه کرد: مرکز مساجد در مشهد مربوط به سه استان است که ۱۰ هزار و ۵۰ مسجد در این مرکز اداره می‌شود؛ لذا طبیعی است مدیریت این تعداد سخت و دشوار است، در حالیکه بهتر است که مساجد هر استانی زیر نظر نماینده ولی فقیه خود استان اداره شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه تمام مشکلات و مسائل محله پیش از پیروزی انقلاب با امام جماعت مسجد مطرح و حل و فصل می‌شد، خاطرنشان کرد: این فضای تعاملی باید همچنان با قوت و قدرت بیش از پیش ادامه داشته باشد، زیرا آثار و نفوذی که محراب مسجد در مردم دارد را نمی‌توان با هیچ وسیله و ابزار دیگری اجرا کرد؛ هیچ شخصی مانند پیش نماز نیز نمی‌تواند در قلب زن و مردی که پشت سر او نماز می‌خوانند، نفوذ پیدا کنند.

وی گفت: بنابراین شما برادران عزیز این موقعیت را با کمال جدیت دنبال کنید و بدانید در تمام مسئولیت‌های نظام نیز موقعیتی به مهمی جایگاه امام جماعت وجود ندارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.