صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تلفیق طلا و صنایع‌دستی، تداوم هنر هفت‌هزارساله ایرانیان

  • کد خبر: ۳۲۹۹۲۴
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶
رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد گفت: تلفیق طلا و صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی تداوم هنر هفت‌هزارساله ایرانیان است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

یوسف تقی‌زادگان روز پنجشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اشاره به فعالیت تنها شرکت خلاق صنایع‌دستی استان خراسان رضوی که طلا را با هنر‌های سنتی و صنایع‌دستی تلفیق کرده است، اظهار کرد: تلفیق طلا و هنر صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی ادامه هنر دیرینه ایرانیان در صنعت طلا و جواهر ایران است.

رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد ادامه داد: پیشینه هنر ایرانی در حوزه طلا به هفت هزار سال پیش برمی‌گردد و اکنون با این نوع استفاده از طلا و صنایع‌دستی موجب پایداری هنر و طلا در کنار هم شده است و دیگر هنر و صنایع‌دستی از بین نخواهد رفت.

او تأکید کرد: استفاده از طلا در آثار هنری و صنایع‌دستی موجب می‌شود تا آن‌ها به هدیه‌ای ماندگار تبدیل شوند.

تقی‌زادگان افزود: تولید محصولات هنری با تلفیق طلا و صنایع‌دستی باعث می‌شود که صنعت طلا زنده بماند و در زندگی مردم جریان داشته باشد.

رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد گفت: باید این هنر و صنعت ادامه پیدا کند و به سراسر دنیا ارسال شود و پیام مردم ایران را از طریق محصولات هنری و صنایع‌دستی به دنیا صادر کنیم.

تقی‌زادگان افزود: باید این هنر خلاقانه را در بازار‌های جهانی عرضه کنیم تا نام ایرانی پرآوازه‌تر شود.

او یادآور شد: زمانی ما صادرکننده طلا بودیم و کشور‌هایی مثل ترکیه مصنوعات ایران را وارد می‌کردند، اما اکنون این کشور‌ها ماشین‌آلات موردنیاز را تأمین کرده و به صادرکننده تبدیل شده‌اند.

تقی‌زادگان تصریح کرد: بخشی از این شرایط محصول تحریم‌ها و بخشی نیز مربوط به تحریم‌های داخلی است که متأسفانه برخی اشتباهات باعث شده تا رشد نکنیم.

او با اشاره به محصولاتی که از تلفیق طلا و صنایع‌دستی تولید شده است، گفت: اگر برای تولید این محصولات خلاقانه سرمایه‌گذاری و حمایت صورت گیرد، در کشور‌های مختلف منطقه و دیگر نقاط جهان مشتری دارد و علاوه بر توسعه اقتصاد داخلی و اشتغال، موجب ارزآوری نیز می‌شود.

او گفت: از دولتمردان انتظار حمایت نداریم، تنها درخواست داریم که چوب لای چرخ صنعت طلا نگذارند تا بتوانیم مصنوعات مرتبط با طلا را صادر کنیم و به‌راحتی برای کشور ارزآوری داشته باشیم.

گفتنی است نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، فیروزه، ساعت، گوهرسنگ‌ها، ماشین‌آلات و صنایع وابسته از ۹ اردیبهشت‌ماه آغاز شده و تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد دایر خواهد بود که علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۷ تا ۲۲ از این نمایشگاه بازدید کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.