صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

چرا مصرف دانه چیا برای زنان مفید است؟

  • کد خبر: ۳۳۶۶۴۴
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
در حالی دانه چیا به عنوان یک ابرغذای طبیعی جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی بسیاری از افراد پیدا کرده است که به دلیل داشتن خواص متعدد، مصرف آن برای زنان مفید است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در دنیای امروز که توجه به سلامت و تغذیه سالم بیش از پیش اهمیت یافته، دانه چیا به عنوان یک ابرغذای طبیعی جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی بسیاری از افراد به ویژه زنان پیدا کرده است.

ترکیبات غذایی ارزشمند دانه چیا

بر اساس گزارش‌های تغذیه‌ای، هر ۱۰۰ گرم دانه چیا حاوی ترکیباتی مانند ۶ درصد آب، ۱۶.۵ گرم پروتئین، ۳۴.۴ گرم فیبر، ۶۳۱ میلی‌گرم کلسیم، ۷.۷۲ میلی‌گرم آهن و ۸۶۰ میلی‌گرم فسفر است.

همچنین، این دانه سرشار از منیزیم، پتاسیم، آنتی‌اکسیدان‌ها و اسید‌های چرب امگا۳ است که آن را به یک منبع غذایی کامل تبدیل کرده است.

همچنین مقادیر کمتری از سدیم، زینک، مس، منگنز، سلنیوم، ویتامین ث، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین A، B ۱۲ و E نیز در آن وجود دارد.

کمک به درمان تنبلی تخمدان

فیبر بالا موجب کندتر جذب شدن کربوهیدرات‌ها و در نتیجه تنظیم بهتر قند خون می‌شود. این ویژگی برای افرادی که از سندروم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) یا مقاومت به انسولین رنج می‌برند، بسیار مفید است.

همچنین، امگا ۳ موجود در آن با کاهش التهاب، به بهبود وضعیت تخمدان‌ها کمک می‌کند. تنظیم قند خون و کاهش التهاب ناشی از امگا ۳ و فیبر این دانه، در حفظ سلامت رحم و تعادل هورمونی بدن زنان نقش دارد.

منبع: ایسکانیوز

برچسب ها: زنان سلامت تخمدان
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.