صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

توصیه‌های طب ایرانی برای حفظ سلامت در فصل پاییز

  • کد خبر: ۳۵۸۴۸۲
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
مدیر طب ایرانی و مکمل معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ویژگی‌های مزاجی فصل پاییز، بر ضرورت توجه به تغذیه و سبک زندگی متناسب با این فصل تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدرضا مهری با بیان اینکه بر اساس منابع طب سنتی، مزاج فصل پاییز سرد و خشک است، اظهار کرد: این فصل موافق سن کودکی و افراد دارای مزاج گرم و‌تر است، اما برای سالمندان و افراد با مزاج سرد و خشک چندان مناسب نیست.

وی با اشاره به افزایش بروز بیماری‌ها در پاییز نسبت به سایر فصول گفت: در این فصل احتمال بروز بیماری‌هایی همچون درد کمر، افسردگی، سکته مغزی، مشکلات ادراری، درد مفاصل، سیاتیک، امراض ریوی و بیماری‌های پوستی نظیر اگزما بیشتر می‌شود. به همین دلیل تدابیر پاییزی بیشتر در جهت حفظ بدن از تغییرات ناگهانی دما و پیشگیری از بیماری‌های سوداوی توصیه می‌شود.

مدیر طب ایرانی و مکمل معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اهمیت مصرف غذا‌های با طبع گرم افزود: مصرف گوشت بره و مرغ، شیرینی‌های طبیعی مانند حلوا و خوراکی‌های تهیه‌شده از شکر و مغزها، در این فصل برای حفظ سلامتی مؤثر است.

او همچنین مصرف میوه‌های با طبیعت گرم همچون به، سیب، گلابی، انار شیرین، انگور شیرین، انجیر، مویز، هویج و زردک را توصیه کرد و گفت: کاهش مصرف مواد غذایی با طبع خشک نظیر بادمجان، عدس، غذا‌های سرخ‌کردنی، انواع برنج و گوشت گاو و فرآورده‌های آن، برای پیشگیری از بروز بیماری‌ها در پاییز ضروری است.

دکتر مهری خاطرنشان کرد: خودداری از نوشیدن آب سرد، اجتناب از خوابیدن در مکان‌های سرد و پرهیز از تنش‌های روحی و غم‌انگیز از دیگر تدابیری است که در فصل پاییز به حفظ سلامت کمک می‌کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.