صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رئیسی: آراستگی و ادب شرط قضاوت عادلانه است

  • کد خبر: ۶۰۱۶۲
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
رئیس قوه قضاییه گفت: در امر قضا، علم و ادب مباحث مهمی برای کسی است که در کسوت و جایگاه قضا قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابراهیم رئیسی در نشست شورای عالی قوه قضائیه با شورای قضایی استان‌ها با بیان اینکه در امر قضا، علم و ادب مباحث مهمی برای کسی است که در کسوت و جایگاه قضا قرار گرفته است، گفت: آراستگی و ادب شرط قضاوت عادلانه است.

 

رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: هم باید از دانش برخوردار و هم مؤدب به آداب بود. توجه به آداب در قضاوت بسیار مهم است. قاضی، اسم افرادی که در حبس قرار دارند را دائم مرور و به آن‌ها توجه کند.

 

رئیس قوه قضائیه اظهار کرد: شأن این جلسه پیگیری مطالبی است که گفته شده است؛ ا ین برای اینکه ثواب ببریم نیست، برای آن است که اجرا شود. همکاران در ستاد مطالبی که گفته می‌شود را پیگیری کنند.

 

رئیسی افزود: اگر ۲۰ تا ۳۰ درصد مطلبی گفته می‌شود باید ۷۰ تا ۸۰ درصد پیگیری صورت گیرد تا انجام شود. اینجا میدان عمل است که باید در فعل‌ها و ترک فعل‌ها اتفاق بیفتد. اثر بسیاری از دستورالعمل‌ها و سیاست‌گذاری‌ها در اجرا ظاهر می‌شود که باید با همه وجود آن را دنبال کرد.

 

رئیس قوه قضائیه در ادامه خاطرنشان کرد: زمان رسیدگی به پرونده‌ها در دادگاه‌ها مناسب‌تر شده، اما باز هم باید در این ارتباط گام برداشته شود. نسبت به کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری‌ها توفیقات خوبی حاصل شده است، اما به این قانع نیستیم. به زندان و زندانیان توجه شده است که باید گام‌های برتر و بهتری برداشته شود.

 

رئیسی گفت: حقوق عامه نباید حالت شکلی داشته باشد، روز گذشته روز حمایت از مصرف کننده را داشتیم، در بازار نگاه کنیم آیا این حمایت از مصرف‌کننده در بازار اتفاق افتاده است؟ درباره رسیدگی به پرونده‌های معوقه از جمله پرونده‌های مرتبط با منابع طبیعی باید کمک شود، همکاران به قاضی در تشخیص موضوع کمک کنند.

 

رئیس قوه قضائیه بیان کرد: درخواست اجرای ماده ۴۷۷ یک مرحله بعد از دادرسی نیست، تضمینی است که خدای نکرده در ارتباط با پرونده‌ای حکمی خلاف شرع صادر نشود، این نباید به‌عنوان یک مرحله دادرسی قرار داده شود. ماده ۴۷۷ به‌عنوان تضمینی برای اجرای قانون و موازین شرعی است.

 

رئیسی با بیان اینکه نظارت بر کار ضابطان مورد تأکید است، گفت: به ضابطان آموزش دهید و بر کار ضابط نظارت کنید و گزارش او را ببینید و نواقص را به او گوشزد کنید. همکاران با ضابطان کار کنند صرف یک رابطه اداری نباشد.

 

رئیس قوه قضائیه بیان کرد: در مسئله آموزش به قضات نسبت به تخصص‌ها، معاونت منابع انسانی در بخش آموزش به‌صورت نوبتی به همه بخش‌های قضایی و همه همکاران کمک کند.

 

منبع: قوه قضائیه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.