نیروهای امنیتی بریتانیا در حال کار روی لایحهای هستند که فیسبوک را به ایجاد دسترسی به آنها برای خوانش و بررسی پیامهای مبادله شده از سوی اعضای این شبکه در انگلستان مجبور میکند.
نجفی | شهرآرانیوز - شبکههای اجتماعی و پیام رسانها برای تضمین امنیت گفتگوهای کاربران و هم چنین بالا بردن ضریب نفوذناپذیری پلتفرم خود از راهکارهای متنوعی استفاده میکنند. رمزنگاری دوسویه مکالمات بین کاربران از جمله این اقدامات است که ضمن تلاش برای حفظ امنیت طرفهای گفتگو از نفوذ هکرها به عنوان سوم شخص به رایانهها و تلفنهای همراه کاربران جلوگیری میکند. این مسئله به عنوان شاخصی مهم برای دفاع از حریم خصوصی کاربران اکنون به چالش بزرگی برای مدیران شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک شده است. شبکهای که اینستاگرام و پیام رسان واتس اپ را نیز در زیرمجموعه خود دارد اکنون بزرگترین پلتفرم اجتماعی فضای مجازی شناخته میشود.
نیروهای امنیتی بریتانیا در حال کار روی لایحهای هستند که
فیسبوک را به ایجاد دسترسی به آنها برای خوانش و بررسی پیامهای مبادله شده از سوی اعضای این شبکه در انگلستان مجبور میکند. وزارت کشور و نهادهای امنیتی بریتانیا بر این باورند که پلتفرم فیسبوک ممکن است توسط طیف وسیعی از تبهکاران از کودک آزاران تا تروریستها مورد استفاده قرار بگیرد و آنها با اطمینان از عدم دسترسی نیروهای امنیتی به محتوای مکالمات از این پلتفرم استفاده کنند. اگرچه تصویب این لایحه زمان بر خواهد بود و مشخص نیست پیام رسانها نیز مشمول آن باشد، در صورت تصویب، شرکتهای ارائه دهنده اینترنت، شبکههای اجتماعی و پیام رسانهایی که از ایجاد دسترسی به نیروهای امنیتی سرباز بزنند ممکن است تا معادل ۱۰ درصد از درآمد جهانی خود محکوم به پرداخت جریمه شوند. فعالان حقوق بشر و ناظران فضای مجازی معتقدند با تصویب این قانون، همه پیامهای خصوصی افراد مشمول نظارت میشود و مشخص نیست چه سرانجامی در انتظار جریان آزاد اطلاعات در فضای مجازی در آینده باشد.