به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر حسنی اظهار کرد: موضوع بهداشت موکبها و محلهای اسکان زائران، بهداشت مواد غذایی و آب اشامیدنی نیز از دیگر نکاتی است که در این ایام مورد توجه قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه از شهرستانهایی که کاروانها به سمت مشهد حرکت میکنند نظارت بر بهداشت مواد غذایی و آب شرب و محلهای اسکان اغاز میشود، عنوان کرد: این نظارت تا ورودیهای شهر مشهد ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه در مشهد بررسیهای بهداشت محیط براساس تقسیم بندیهای موکبها با حضور نیروی بهداشت انجام میشود، بیان کرد: بازرسان بهداشت محیط ابزار لازم را در اختیار دارند تا با نمونه برداری از مواد غذایی و آب اشامیدنی سلامت آن را بسنجند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ۴۱۰ محل اسکان زائران در شهر مشهد نیز بازدید میشود، بیان کرد: این محلهای اسکان از طریق آموزش و پرورش برای زائران در نظر گرفته شده است که با حضور ماموران بهداشت محیط و متولیان امر بازرسی و نظارت از این اماکن انجام میشود.
حسنی با اشاره به اینکه علاوه براین اسکان و تغذیه زائرانی که به صورت فردی یا خانوادگی از مبادی ورودی شهر وارد میشوند مورد ارزیابی قرار میگیرد، بیان کرد: همچنین بر چگونگی تغذیه زائرانی که با وسیله شخصی، یا از طریق پایانههای مسافر بری، فرودگاه و راه آهن وارد شهر مشهد میشوند نیز نظارت میشود.
وی با بیان اینکه جلساتی با جمعیت خدمت گزاران زائران پیاده برگزار شده تا نقاط قوت وضعف در ساماندهی زائران طی سالهای گذشته مورد بحث و بررسی قرار گیرد، ادامه داد: علاوه براین به منظور حفظ سلامت معنوی و جسمی زائران ارزیابی و رتبه بندی از موکبها انجام میشود ودر نهایت موکبهای برتر مورد تقدیر قرار میگیرند.
حسنی با اشاره به اینکه همچنین برای توزیع نذروات مردمی در بین زائران، ضمن تایید سلامتی غذا توسط کارشناسان بهداشت محیط، ایستگاههایی نیز برای این منظور در نظر گرفته شده است، ادامه داد: با همکاری شهرداری مشهد مکانی برای توزیع نذروات مردمی در نظر گرفته شده است تا سلامتی زائران تامین شود.
وی گفت: تا پایان تعطیلات و برگشت زائران به شهرهای خود بازرسی ونظارت از موکب ها، مراکز اسکان، اشپزخانهها و... ادامه خواهد داشت.