صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سرفه‌های خود را با پرتقال پخته درمان کنید + طرز تهیه

  • کد خبر: ۸۶۶۱۸
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۰۲:۰۰
همه ما ممکن است هر از گاهی به سرفه دچار شویم؛ به ویژه با سردتر شدن هوا، احتمال بروز این سرفه‌های کلافه‌کننده بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز، شاید خیلی از روش‌های درمانی را انجام داده اید و درمان نشده اید. در این مطلب قصد داریم، درمان سرفه و پاکسازی ریه‌ها با پرتقال بخارپز را آموزش بدهیم. یک داروی طبیعی و موثر برای سرفه.

من اخیراً چند ماهی سرفه‌های بد همراه با خلط داشتم و احساس احتقان داشتم. شربت سرفه از دکتر کمک زیادی به من نکرد. حتی طب tcm چینی هم برای من اثر نکرد؛ و در نهایت، تصمیم گرفتم پرتقال بخارپز  را امتحان کنم.

بهتر است، هنگام کشیدن شام آن را درست کنید و یک ساعت قبل از خواب مصرف کنید. روز بعد خواهید دید که کمی بهتر شدید. این کار را تا ۵ شب به صورت متوالی ادامه بدهید. هر شب ۱ پرتقال، بعد از ۵ روز متوجه از بین رفتن خلط‌ها خواهید شد.

اگر شما یا عزیزتان سرفه می‌کنید، حتما این روش درمان را امتحان کنید. همانطور که همه چیز طبیعی است، مصرف آن برای کودکان نیز بی خطر است.

مواد لازم برای ۱ عدد پرتقال:

۱ عدد پرتقال شیرین

۱/۴ قاشق چایخوری نمک - برای پاشیدن روی پرتقال

۱ قاشق چایخوری نمک - برای خیساندن

گام به گام برای پرتقال بخارپز:

۱. پرتقال را به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک خیس کنید.

۲. قسمت بالای پرتقال (حدود ۲ سانتی متر از بالا) را برش دهید تا شبیه کلاه یا روکش شود.

قسمت بالای پرتقال را برش بزنید و روی آن را با چاقو برش بزنید

۳. با یک چنگال روی آن را چند سوراخ بزنید تا چندین سوراخ در بالای پرتقال ایجاد کنید. البته می‌توانید با چاقویی روی آن را برش بزنید و خیلی کم آن را خارج کنید. این کار برای ریختن نمک روی آن می‌باشد.

۴. حدود ۱/۴ قاشق چایخوری نمک روی آن بپاشید و اجازه دهید تا نمک حل شود و به پرتقال نفوذ کند.

۵. روی پرتقال را با قسمت بالایی آن بپوشانید. پرتقال را در یک کاسه خالی قرار بدهید.

۶. آن را در یک بخار پز قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بخارپز کنید. اگر بخار پز ندارید. داخل قابلمه‌ای آب بریزید و کاسه‌ی دارای پرتقال را داخل آن قرار بدهید. در قابلمه را ببندید و روی شعله‌ی گاز قرار بدهید. اجازه بدهید ۲۰-۲۵ دقیقه بخارپز شود. پس از آن کاسه‌ دارای پرتقال را خارج کنید و به صورت گرم گوشت و آب داخل پرتقال را میل کنید. برای راحتی پوست آن را جدا کنید و گوشت و آب داخل پرتقال را گرم سرو کنید.

۷. گرم سرو کنید - پرتقال را پوست بگیرید (پوست آن به راحتی جدا می‌شود)، گوشت آن را بخورید و آب آن را که در کاسه جمع می‌شود بنوشید.

توجه: اگر علائم سرفه شما همچنان ادامه دارد، لطفاً فوراً با پزشک خود مشورت کنید.

منبع: اقتصاد آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.