صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کاهش خطر سرطان با مصرف کدوحلوایی

  • کد خبر: ۸۷۴۲۴
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۰
کدو تنبل یا کدو حلوایی، نام یکی از میوه‌ها و یا سبزیجات خوشمزه است که بر خلاف نام تنبل، خواصی فراوان را یدک کشیده و می‌تواند با رنگ نارنجی خود در دنیای طب سنتی و گیاهی به دلبری‌های خودش ادامه دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات بسیاری نشان می‌دهد مصرف منظم کدو حلوایی می‌تواند خطر بروز سرطان‌ها را کاهش دهد. کالری پایین آن نیز باعث شده تا جزء بهترین مواد غذایی در دوران رژیم لاغری باشد.

کدو حلوایی منبع غنی از بتاکاروتن است که در کنار دیگر ریزمغذی‌ها در پیشگیری از سرطان‌ها و محافظت از سلامت قلب نقش دارد.

مصرف ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم کدو حلوایی نیاز روزانه بدن به پروویتامین A را تامین می‌کند که برای نوجوانان، خانم‌های باردار و شیرده که نیاز بیشتری دارند، انتخاب خوبی خواهد بود. همچنین خوردن یک تکه کدو حلوایی نیز یک سوم نیاز روزانه به کاروتن را تامین می‌کند.

کدو حلوایی بیش از ۹۵ درصد آب دارد و کم کالری است (۲۰ کیلوکالری در هر ۱۰۰ گرم). این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا کدو حلوایی جزء خوراکی‌های مفید در دوران رژیم لاغری باشد و از طرفی تاثیر پیشگیرانه‌ای از ابتلا به سنگ کلیه نیز دارد.

کدو حلوایی یکی از منابع غنی فیبر نیز محسوب می‌شود که عملکرد مطلوب روده‌ها را تسهیل می‌کند. کدو حلوایی سرشار از پتاسیم نیز هست و تاثیر عالی در تنظیم فشار خون و انتقال پیام‌های عصبی به مغز دارد.

مقدار سدیم پایین در آن نیز باعث شده تا کدو حلوایی برای افرادی که رژیم کم‌نمک دارند، انتخاب خوبی باشد.

منبع: جام جم آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.