صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

 اپل اعلام کرد نخستین بار از سال آینده به کاربران عادی این امکان را می‌دهد تا دستگاه‌های اپل خود را در خانه هایشان تعمیر کنند. اپل که همیشه حال وهوایی ضد تعمیر و تعویض قطعه داشته است، حالا از برنامه جدیدی حرف می‌زند به نام تعمیر خودخدمت (Self Service Repair) که از سال آینده عملیاتی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز - اپل اعلام کرد نخستین بار از سال آینده به کاربران عادی این امکان را می‌دهد تا دستگاه‌های اپل خود را در خانه هایشان تعمیر کنند. اپل که همیشه حال وهوایی ضد تعمیر و تعویض قطعه داشته است، حالا از برنامه جدیدی حرف می‌زند به نام تعمیر خودخدمت (Self Service Repair) که از سال آینده عملیاتی خواهد شد.

براساس این برنامه کاربران عادی می‌توانند قطعات لازم برای تعمیر دستگاه‌های اپل را به طور مستقیم از اپل سفارش دهند. افزون بر این، اپل هم به کاربران دسترسی به راهنما‌های رسمی تعمیر دستگاه‌های اپل و همچنین دسترسی به ابزار‌های آزمایش و عیب یابی دستگاه‌های خود را خواهد داد. اپل تا پیش از این دسترسی به قطعات اصل دستگاه‌های این شرکت را به اپل استور و تعمیرگاه‌های مجاز این شرکت محدود می‌کرد. ‍

اپل تمایل به ساخت محصولات بادوام دارد، ولی هر فردی که از گوشی تلفن همراه یا لپ تاپ استفاده کرده است، خوب می‌داند که احتمال دارد حوادث ناگهانی اتفاق بیفتد و برخی قطعات خراب شوند یا آسیب ببینند. برنامه جدید «Self Service Repair» اپل به مشتریان امکان دسترسی به فروشگاه‌هایی را می‌دهد که بیش از ۲۰۰قطعه و ابزار مجزا ارائه می‌دهند تا برای تعمیر محصولات این شرکت استفاده شوند.

مشتریان می‌توانند پس از تعمیر موفقیت آمیز، قطعات خراب و استفاده شده را برای بازیابی به فروشگاه برگردانند و اعتبار خریدشان را دریافت کنند. این نکته بسیار مهم است که بدانید اپل اجازه تعمیر و سرویس قطعات محصولاتش را به مشتریان داده است، ولی لزوما تعمیرات آن‌ها آسان نیست. اپل دسترسی‌ها و ابزار‌ها و قطعات را ارائه داده است، ولی تأیید نمی‌کند یا تأییدیه‌ای نداده است که هر فردی می‌تواند دستگاه اپل خود را به درستی تعمیر کند.

شما می‌توانید دستگاه خود را تعمیر کنید، ولی اپل این کار را به همه توصیه نمی‌کند. اپل می‌گوید: «تعمیر و سرویس دستگاه‌ها توسط خود فرد برای تکنیسین‌های با دانش و تجربه تعمیر دستگاه‌های الکترونیکی در نظر گرفته شده است.» برای بسیاری از مردم مراجعه به تعمیرگاه‌های مطمئن و دارای تکنیسین‌های ماهر و باتجربه برای تعویض و تعمیر قطعات اصلی محصولات اپل، مطمئن‌تر است.

امسال جنبش حق تعمیر (Right to Repair) با حمایت‌های درخور توجهی روبه رو بوده است. ازجمله کمیسیون تجارت فدرال (FTC) در بیانیه‌ای به تشریح سیاست‌های خود بر ضد تولیدکنندگانی که حق تعمیر محصولاتشان را محدود می‌کنند و اجازه نمی‌دهند افراد و مشاغل به راحتی خودشان وسایلشان را تعمیر کنند، پرداخته است و مجازاتی برای آن‌ها در نظر می‌گیرد.

احتمالا برنامه جدید حق تعمیر اپل نیز پاسخی به تغییر قوانین تعمیر در کشور آمریکاست. چون اپل در گذشته جزو شرکت‌هایی بود که محدودیت و سختی‌های زیادی برای تعمیرکنندگان محصولات خود در سرتاسر جهان ایجاد می‌کرد.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.