صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

کاهش خطر سکته مغزی با مصرف چای و قهوه

  • کد خبر: ۹۰۷۴۵
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۱:۳۰
نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد، نوشیدن دو قهوه و دو چای در روز خطر سکته مغزی و زوال عقل را تا یک‌سوم کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان چینی ۵۰۰ هزار انگلیسی را در طول یک دهه برای این مطالعه تحت بررسی قرار دادند؛ از داوطلبان در مورد مصرف نوشیدنی گرم آن‌ها نیز سؤال شد و مشخص شد افرادی که چای و قهوه مصرف می‌کنند، احتمال ابتلایشان به زوال عقل ۲۸ درصد کاهش یافته است.

به گفته کارشناسان، مصرف قهوه به تنهایی یا همراه با چای نیز تا ۴۰ درصد با کاهش خطر ابتلا به زوال عقل پس از سکته مغزی ارتباط داشت. محققان می‌گویند: یافته‌های ما نشان می‌دهد که مصرف متوسط ​​قهوه و چای به‌صورت جداگانه یا ترکیبی با کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل مرتبط است.

به نظر می‌رسد که صرف قهوه یا چای به تنهایی نیز فوایدی دارد، حتی اگر بزرگسالان فقط یک عدد در روز مصرف کنند.

این مطالعه توسط دانشمندان دانشگاه پزشکی تیانجین انجام و در مجله PLoS Medicine منتشر شد.

منبع:همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.