به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمد پهلوان در گفتکو با وب دا با بیان اینکه در حال حاضر از مجموع بیماران بستری مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان، ۸۸۲ بیمار متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است خاطر نشان کرد: روند بستری بیماران این حوزه همچنان افزایشی است و پیش بینی میشود این شرایط تا دو هفته آینده ادامه داشته باشد.
وی افزود: طی یک روز گذشته ۳۴۲ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که از این تعداد ۲۶۷ بیمار در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.
رییس کمیته رسانه و اطلاعرسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تعداد بیماران بدحال در ده روز گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است و در حال حاضر ۲۵۳ ییمار بد حال مبتلا و یا مشکوک به کرونا در بخشهای مراقبت ویژه استان بستری هستند خاطر نشان کرد: بیشتر بیماران بستری در بخشهای مراقبت ویژه، افرادی هستند که یا واکسن را دریافت نکرده اند و یا اینکه به بیماری زمینهای مبتلا هستند.
دکتر پهلوان با بیان اینکه طی یک روز گذشته یک هزار و ۴۶۷ بیمار به مراکز جامع سلامت منتخب و یک هزار و ۲۶۴ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت سرپایی مراجعه نمودند خاطر نشان کرد: اومیکرون قدرت انتشار بسیار بالایی دارد و از تمامی افرادی که علائم شبیه به سرماخوردگی دارند درخواست میشود برای پیگیری و بررسی لازم به نزدیکترین مرکز سطح یک خدمات درمانی مراجعه و از حضور مستقیم در بیمارستانها اجتناب نمایند.
رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تجربه نشان داده است که همکاری مردم نقش موثری در کنترل موجهای کرونایی دارد، از عموم مردم خواست با رعایت دستورالعملهای بهداشتی، اجتناب از دورهمی ها، استفاده از ماسک و تکمیل واکسیناسیون مدافعان سلامت را در مهار این همه گیری یاری نمایند.
در حال حاضر شهرهای بردسکن، بینالود، تایباد، تربت جام، تربت حیدریه، خلیل آباد، چناران، خواف، خوشاب، رشتخوار، سرخس، سبزوار، فریمان، قوچان، کاشمر، کوهسرخ، گناباد، مشهد، مه ولات و نیشابور در وضعیت قرمز، باخرز، زاوه، جوین، فیروزه، درگز، کلات، جغتای، در وضعیت نارنجی و صالح آباد و بجستان در وضعیت زرد قرار دارند.
منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد