لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
در ترشی‌های کارخانه‌ای امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی زیاد است

در ترشی‌های کارخانه‌ای امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی زیاد است

  • کد خبر: ۲۹۸۴۲۲
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
یک متخصص تغذیه گفت: در ترشی‌های کارخانه‌ای امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی زیاد است. این ترشی‌ها به احتمال قوی میکروب ندارند و سالم هستند، اما ممکن است خواص آن‌ها به اندازه خواص ترشی تازه نباشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمدرضا درستی اظهار کرد: در غذا‌های تخمیرشده باکتری‌های طبیعی روی هیدرات‌های کربن در غذا تغذیه می‌کند تا اسید لاکتیک ایجاد شود. این روند مواد مغذی را حفظ می‌کند و آنزیم‌های مفید، ویتامین‌های B، اسید‌های چرب امگا ۳ و رشته‌های متفاوت ایجاد می‌کند. تخمیر طبیعی مواد غذایی، مواد مغذی را حفظ می‌کند و غذا را به شکل قابل هضم‌تر می‌شکند. ترشی جات جزو مهمترین غذا‌های تخمیر شده هستند که فواید و مضرات زیادی دارد.

وی ادامه داد: بخش اصلی و وجه مشترک تمام ترشی‌ها حضور سرکه است. سرکه بر اثر تخمیر قند میوه‌ها به وسیله باکتری تولید می‌شود. سرکه اسید استیک دارد واز رشد میکروارگانیسم‌ها جلوگیری می‌کند و جلوی فساد خوراکی‌ها را می‌گیرد.

درستی در پاسخ به این سوال که آیا ترشی‌های بیرون قابل اعتماد هستند یا خیر بیان کرد:ترشی‌های آماده هم به صورت کارخانه‌ای و هم به صورت باز در مغازه‌ها قابل خرید هستند. در ترشی‌های کارخانه‌ای امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی زیاد است.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه این ترشی‌ها به احتمال قوی میکروب ندارند و سالم هستند، اما ممکن است خواص آن‌ها به اندازه خواص ترشی تازه نباشد. از طرفی روی ترشی‌های باز که در مغازه‌ها فروخته می‌شود نظارتی وجود ندارد، تاکید کرد: این ترشی‌ها ممکن است آلوده به قارچ باشند، بنابراین بهتر است ترشی را خود افراد در خانه آن را درست کنند و در تهیه آن از سبزیجات تازه استفاده کنند نعناع و جعفری تازه هم بوی خوبی به ترشی شما می‌دهند و هم خواص بیشتری دارند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.