۸۳۵ اثر در همایش کتاب سال بانوان حوزه پذیرفته شده است استفاده از کدو حلوایی برای پاک‌سازی پوست بانوان پیشنهاد می‌شود آغاز اردوی تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان کشور در بخش بانوان، در زنجان از امروز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) در ترشی‌های کارخانه‌ای امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی زیاد است زنان میان‌سال در غبار وظیفه‌های مادرانه گم شده‌اند تنها بازپرس زن در کشور در یکی از مهم‌ترین شعبه‌ها یعنی شعبه ویژه قتل دادسرای ویژه نوجوانان فعالیت می‌کند پخش سریال «خانه‌روشنا» با ایفای نقش کیمیا خلج از شبکه دو سیما سبک زندگی سالم با چه راهکار‌هایی ایجاد می‌شود؟ قهرمان‌پروری در ایران کم‌رنگ شده است بانوی عکاس سی‌ساله سیرجانی که علاوه بر بچه‌داری و عکاسی، مدیریت یک آنلاین‌شاپ را نیز به عهده دارد کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است راهکار‌هایی برای سرحال‌ماندن گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز داشتن فعالیت بدنی یک الزام اجباری برای بیماران قلبی است اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است اختلال در عملکرد تیروئید می‌تواند روی فرکانس رشد فعال مو‌ها تأثیرگذار باشد از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد نام کودک می‌تواند بر هویت، شخصیت و وضعیت اجتماعی‌اش تأثیر بگذارد سهم بالای بانوان متقاضی آزمون پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری
سرخط خبرها
در ترشی‌های کارخانه‌ای امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی زیاد است

در ترشی‌های کارخانه‌ای امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی زیاد است

  • کد خبر: ۲۹۸۴۲۲
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
یک متخصص تغذیه گفت: در ترشی‌های کارخانه‌ای امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی زیاد است. این ترشی‌ها به احتمال قوی میکروب ندارند و سالم هستند، اما ممکن است خواص آن‌ها به اندازه خواص ترشی تازه نباشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمدرضا درستی اظهار کرد: در غذا‌های تخمیرشده باکتری‌های طبیعی روی هیدرات‌های کربن در غذا تغذیه می‌کند تا اسید لاکتیک ایجاد شود. این روند مواد مغذی را حفظ می‌کند و آنزیم‌های مفید، ویتامین‌های B، اسید‌های چرب امگا ۳ و رشته‌های متفاوت ایجاد می‌کند. تخمیر طبیعی مواد غذایی، مواد مغذی را حفظ می‌کند و غذا را به شکل قابل هضم‌تر می‌شکند. ترشی جات جزو مهمترین غذا‌های تخمیر شده هستند که فواید و مضرات زیادی دارد.

وی ادامه داد: بخش اصلی و وجه مشترک تمام ترشی‌ها حضور سرکه است. سرکه بر اثر تخمیر قند میوه‌ها به وسیله باکتری تولید می‌شود. سرکه اسید استیک دارد واز رشد میکروارگانیسم‌ها جلوگیری می‌کند و جلوی فساد خوراکی‌ها را می‌گیرد.

درستی در پاسخ به این سوال که آیا ترشی‌های بیرون قابل اعتماد هستند یا خیر بیان کرد:ترشی‌های آماده هم به صورت کارخانه‌ای و هم به صورت باز در مغازه‌ها قابل خرید هستند. در ترشی‌های کارخانه‌ای امکان استفاده از مواد نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی زیاد است.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه این ترشی‌ها به احتمال قوی میکروب ندارند و سالم هستند، اما ممکن است خواص آن‌ها به اندازه خواص ترشی تازه نباشد. از طرفی روی ترشی‌های باز که در مغازه‌ها فروخته می‌شود نظارتی وجود ندارد، تاکید کرد: این ترشی‌ها ممکن است آلوده به قارچ باشند، بنابراین بهتر است ترشی را خود افراد در خانه آن را درست کنند و در تهیه آن از سبزیجات تازه استفاده کنند نعناع و جعفری تازه هم بوی خوبی به ترشی شما می‌دهند و هم خواص بیشتری دارند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.