به گزارش شهرآرانیوز؛ هر سه ماه یکبار تمام مواد غذایی را از یخچال خارج کنید و آن را با جوش شیرین و سرکه بشویید. تمیزی منظم در ذخیرهی زمان و انرژی در آینده به شما کمک میکند.
اگر لکهای در یخچال میبینید، آن را سریعا پاک کنید تا جایش باقی نماند، زیرا پاک کردن آنها بعدا سختتر میشود. از یک خوشبو کننده خانگی استفاده کنید تا بوی بد را به خود جذب کرده و یخچال را خوشبو کند. قبل از قرار دادن غذا در یخچال این کار را انجام دهید.
این خوشبو کنندهها بوی بد را تا ۳ ماه به خود جذب میکنند و بوی خوب تراوش میکنند. جوش شیرین یک جذب کنندهی عالی دیگر است، هر ۳۰ دقیقه یکبار باید جوش شیرین خود را عوض کنید.
اما میتوانید به مدت ۶۰ تا ۹۰ روز قبل از سررسید تاریخ انقضا از آن استفاده کنید. قراردادن یک لیوان قهوه تازه در پشت فریزر به جذب بوی خوب کمک میکند.
مواد دیگری نیز میتواند به حذف بوی بد غذا کمک کند، بعضیها ترجیح میدهند که بطور مثال وقتی یک بار در یخچال را باز میکنند، بوی وانیل به مشامشان برسد تا بوی غذای مانده و این خیلی لذت بخش خواهد بود، پس وانیل هم گزینه دیگر خواهد بود.
یک پیشنهاد ویژه این است که هر دو هفته یکبار پنبهای را به عصاره وانیل، روغن درخت چای، اسطوخودوس و لیمو آغشته کنید و آن را در پشت فریزر قرار دهید.
منبع: نمناک