«فاطمه»، نام محبوب برای دختران در خراسان رضوی تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد پذیرفتن تفاوت های زوجین، زیربنای رابطه سالم زوجیت در زندگی مشترک زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران ضرورت تقویت نظام حمایتی از خانواده‌ها در کشور برای تشویق به فرزندآوری نحله، یکی از ابزار‌های حمایتی در حقوق خانواده ایرانی ازدواج، یکی از زیباترین جلوه‌های زندگی اعزام تیم ملی والیبال زنان به ویتنام برای حضور در نخستین دوره جام ملت‌های آسیا دهه‌شصتی‌ها، اصلی‌ترین سرمایه انسانی کشور | تعداد متأهلین چقدر است؟ کسب مدال طلا توسط تیم تنیس روی میز بانوان ایران در بازی‌های جهانی کارگران یونان دختر المپیکی ایران از کسب مدال در مسابقات قایقرانی جایزه بزرگ روسیه بازماند آشنایی با مهم‌ترین عوامل علاقه‌مندکردن کودکان به کتاب‌خوانی دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی مخصوص در خانه + فیلم
سرخط خبرها
کدام غذا‌ها نباید فریز شوند؟

کدام غذا‌ها نباید فریز شوند؟

  • کد خبر: ۳۲۴۶۰۳
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۹
برخی از خوراکی‌ها هستند که نباید فریز شوند، زیرا به طور معمول این غذاها با فریز کردن خاصیت خود را از دست می‌دهند و خراب می‌شوند و حتی ممکن است برای بدن مضر باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برخی از خوراکی‌ها هستند که نباید فریز شوند، زیرا به طور معمول این غذا‌ها با فریز کردن خاصیت خود را از دست می‌دهند و خراب می‌شوند و حتی ممکن است برای بدن مضر باشند.

به عنوان مثال، برای نگهداری غذا‌های کنسروی هیچ‌گاه نباید آنها را با قوطی کنسرو داخل فریزر قرار دهید. برای این کار می‌توانید غذا را از داخل قوطی خارج کنید و در یک ظرف مناسب فریزر بریزید.

تخم مرغ خام با پوست نیز از آن مواد غذایی است که نمی‌توانید فریزر کنید. قرار دادن تخم مرغ خام در فریزر موجب شکستن آن می‌شود و از همین رو فریز کردن تخم مرغ خام امکان‌پذیر نیست. برای فریز کردن تخم مرغ باید ابتدا آن را در یک ظرف بشکنید. سپس با کمک چنگال کمی بزند و در آخر داخل قالب‌ها یا ظرف‌های مناسب بریزید.

همچنین، میوه‌ها و سبزیجات آبدار در لیست سبزیجاتی که نباید فریز کرد قرار دارند. زمانی که یخ این سبزیجات آب می‌شود، به دلیل خارج شدن آب یخ‌زده از آنها به شدت له و پلاسیده می‌شوند.

از همین رو بهتر است این نوع میوه‌ها و سبزیجات را به صورت تازه مصرف کنید. به علاوه میوه و سبزیجات آبدار فریز شده دیگر به صورت میوه و سبزی عادی قابل خوردن نیستند و تنها می‌توانید از آن به صورت له شده در غذا استفاده کنید.

به طور معمول فریز کردن غذا‌های پخته نباید خیلی طولانی باشد. زمانی که شما یک غذای سرخ شده یخ‌زده را از فریزر خارج می‌کند، کیفیت غذا به شدت پایین می‌آید. از طرف دیگر فریز کردن غذا‌های پخته و سرخ شده موجب نرم شدن آن می‌شود و دیگر قابل خوردن نخواهد بود.

توجه داشته باشید که مثلا بعد از فریز کردن خورش قورمه سبزی حتما برای چند دقیقه آن را روی گاز قرار دهید و اجازه دهید تا دوباره جا بیفتد. برای نگهداری خورشت فسنجان در فریزر هم بهتر است از یک ظرف درب‌دار استفاده کنید و حتما بعد از خارج کردن غذا از فریزر آن را روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا دوباره جا بیفتد و گرم شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.