به گزارش شهرآرانیوز؛ مصرف اندازه گوجه سبز به دلیل ویتامینهای موجود در آن فواید بسیاری برای مادران بارداری دارد که به این میوه حساسیت نداشته باشند.
یکی از فواید این میوه، این است که سرشار از ویتامین ث است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و یکی از مواد مورد نیاز بدن مادران باردار است.
ویتامین C موجود در این میوه سبب افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار شده و از بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی نیز جلوگیری می کند.
همچنین، ویتامین Kموجود در گوجه سبزسبب جلوگیری از لخته شدن خون و سقط جنین می شود.
علاوه بر این، مصرف گوجه سبز سبب تعادل اسید و باز در جریان خون شده و در درمان حالت اسیدی خون مفید است.
منبع: همشهری آنلاین