انجام تست‌های روان‌شناسی در دوران بارداری سهم ۲۵ درصدی زنان در حوزه وکالت و کارشناسان رسمی کشور اجرای پویش با محوریت صلح و سازش در دادگستری قم فتنه انگیزی نرگس محمدی در مراسم هفتم خسرو علیکردی| آیین سوگواری یا خودنمایی سیاسی؟! حمایت اجتماعی از دختران، کلید پیشرفت کشور کامبک تماشایی تیم باتسام برابر تیم کاسپین تهران در لیگ برتر بسکتبال بررسی عملکرد تیم ملی هندبال بانوان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان چرا فعالیت زنان در صنعت گردشگری اهمیت دارد؟ زندگی مشترک حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، الگویی بی‌نظیر برای زوجین زنان چادری در سینمای ایران | الگو‌های دیده‌نشده و کلیشه‌هایی که تکرار می‌شوند پوششی که آرامش و زیبایی می‌آفریند | روایت بانویی که حجاب را خلاقانه بازتعریف کرده است درمان ناباروری در ایران در حال پیشرفت است تساوی نماینده خراسان رضوی در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان «آن شهر شاید!» | روایتی از زنانی که برچسب نمی‌پذیرند من هنوز مادرم
سرخط خبرها
دستور پخت برشتوک مکعبی شکلاتی در خانه + فیلم

دستور پخت برشتوک مکعبی شکلاتی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۳۱۸۹
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
برشتوک مکعبی شکلاتی بسیار مقوی و خوشمزه است و می‌توان به عنوان پذیرایی مهمان‌ها یا به عنوان میان وعده در کنار چای یا قهوه سرو کرد.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ برشتوک مکعبی شکلاتی بسیار مقوی و خوشمزه است و می‌توان به عنوان پذیرایی مهمان‌ها یا به عنوان میان وعده در کنار چای یا قهوه سرو کرد.

مواد لازم:

خرما: یک‌لیوان

آرد نخود: یک لیوان (فرانسوی)

پودر هل و دارچین: هرکدام یک قاشق چایی خوری

کره: ۵۰ گرم

روغن جامد: ۱ قاشق غذاخوری

شکلات تلخ: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا آرد نخود الک شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت خیلی کم تفت بدهید. (اصلا نیاز نیست رنگ ارد تغییر کند) سپس، کره و روغن جامد اضافه کنید و‌هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود، در مرحله بعد، پودر هل و دارچین بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در این مرحله، داخل قالب مد نظر را با شکلات بن ماری شده به وسیله قلمو کاور کنید. (به شکلات اصلا روغن اضافه نکنید)، به یاد داشته باشید، کاملا دیواره‌های قالب را با شکلات کاور کنید و داخل یخچال بذارید تا کاملا سفت شود و این مراحل را دو بار انجام دهید.

سپس داخل قالب‌های شکلاتی را به ترتیب با خرما تکه شده، گردو و آرد تفت خورده پر‌کنید و روی آن را با شکلات بپوشانید.

حدود ۱۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدهید. سپس لبه‌های قالب را جدا کنید و از دو طرف فشار بیاورید تا از قالب جدا شود. در این مرحله، روی آن را پودر طلایی که لوازم قنادی‌ها دارند، تزیین کنید. / نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.