انجام تست‌های روان‌شناسی در دوران بارداری سهم ۲۵ درصدی زنان در حوزه وکالت و کارشناسان رسمی کشور اجرای پویش با محوریت صلح و سازش در دادگستری قم فتنه انگیزی نرگس محمدی در مراسم هفتم خسرو علیکردی| آیین سوگواری یا خودنمایی سیاسی؟! حمایت اجتماعی از دختران، کلید پیشرفت کشور کامبک تماشایی تیم باتسام برابر تیم کاسپین تهران در لیگ برتر بسکتبال بررسی عملکرد تیم ملی هندبال بانوان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان چرا فعالیت زنان در صنعت گردشگری اهمیت دارد؟ زندگی مشترک حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، الگویی بی‌نظیر برای زوجین زنان چادری در سینمای ایران | الگو‌های دیده‌نشده و کلیشه‌هایی که تکرار می‌شوند پوششی که آرامش و زیبایی می‌آفریند | روایت بانویی که حجاب را خلاقانه بازتعریف کرده است درمان ناباروری در ایران در حال پیشرفت است تساوی نماینده خراسان رضوی در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان «آن شهر شاید!» | روایتی از زنانی که برچسب نمی‌پذیرند من هنوز مادرم
سرخط خبرها
فریب مردم با انجام تبلیغات نمک‌های فانتزی

فریب مردم با انجام تبلیغات نمک‌های فانتزی

  • کد خبر: ۳۵۸۵۹۶
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
به گفته رئیس دپارتمان تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، در حالی تبلیغات نمک‌های فانتزی مردم را فریب می‌دهد که این نمک‌ها می‌تواند موجب مشکلاتی، چون اوتیسم و بیش‌فعالی در کودکان شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منصور رضایی با بیان اینکه تبلیغات نمک‌های فانتزی مانند «نمک دریا»، «نمک صورتی» و «نمک آبی» مردم را فریب می‌دهد، اظهار کرد: وجود فلزات سنگین در این محصولات می‌تواند موجب مشکلاتی، چون اوتیسم و بیش‌فعالی در کودکان شود و تنها مصرف نمک یددار و تصفیه‌شده، طبق استاندارد وزارت بهداشت، قابل توصیه است.

وی با انتقاد از حضور افراد فاقد صلاحیت علمی در فضای مجازی، گفت: متأسفانه امروز فضا به دست کسانی افتاده که حتی سواد طب سنتی هم ندارند و برای جلب توجه، مطالبی خلاف دستورالعمل‌های وزارت بهداشت بیان می‌کنند.

رئیس دپارتمان تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با تأکید بر لزوم استفاده از نمک تصفیه‌شده و یددار افزود: خاک ایران از نظر ید و سلنیوم فقیر است و به همین دلیل باید ید به نمک افزوده و در سراسر کشور به‌طور یکنواخت توزیع شود.

رضایی درباره نحوه نگهداری و مصرف صحیح نمک یددار هشدار داد: ید ماده‌ای فرار و حساس است و نباید در معرض نور، رطوبت و حرارت قرار گیرد. افزودن نمک یددار باید در انتهای پخت باشد تا ید آن از بین نرود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.