صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

علم و ورزش

تأثیر حرکت «پلانک» در بهبود آمادگی جسمانی عمومی

  • کد خبر: ۱۵۴۲۰
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲
تمرینات با وزن در دنیای فیتنس به‌دلیل عملی‌بودن و به‌سادگی فرم‌گرفتن اندام با استفاده از وزن بدن، جایگاه خاصی پیدا کرده‌اند. پلانک یکی از تمرینات با وزن بدن است و یکی از تمرینات مؤثری است که می‌توانید انجام دهید. به وقت کمی نیاز دارد و فرصتی است برای رسیدن به نتایج اصولی و واقعی در زمانی نسبتا کوتاه. اگر هر روز ۵ تا ۱۰دقیقه وقت بگذارید و تمرینات پلانک را انجام دهید، تغییرات چشمگیری را در چند ماه آینده شاهد خواهید بود.

تقویت میان‌تنه
پلانک، تمرینی ایده‌آل برای عضلات شکمی است؛ زیرا تمام گروه عضلات اصلی میانه را در برمی‌گیرد که شامل عضلات عرضی شکمی، عضلات راست شکم، عضلات مایل خارجی شکم و عضلات سرینی می‌شود. انجام پلانک به شما اجازه می‌دهد به‌جز عضله‌سازی مطمئن شوید که فشار زیادی به ستون فقرات و لگن‌ها وارد نمی‌کنید.

افزایش سوخت‌وساز عمومی
تمرینات پلانک راهی عالی برای به‌چالش‌کشیدن تمام بدنتان است، چون انجام روزانه آن، کالری‌سوزی بیشتری نسبت به هر تمرین شکمی سنتی دیگری مانند کرانچ یا درازونشست دارد. عضلاتی که با انجام روزانه پلانک تقویت می‌شوند، تضمینی برای کالری‌سوزی بیشتر حتی در حالت نشسته هستند. اگر بیشتر روزتان را پای کامپیوتر نشسته‌اید، این تمرینات از اهمیت خاصی برخوردارند.

اصلاح وضعیت بدن‌
پلانک تا حدود زیادی توانایی شما را در حفظ وضعیت راست و ثابت بدن بالا خواهد برد. با تقویت میان‌تنه، خواهید توانست وضعیت مناسب بدنتان را همیشه حفظ کنید، زیرا عضلات شکمی، تأثیری بنیادی روی شرایط عمومی گردن، شانه‌ها، سینه و کمر دارند. تعادل بدنی و انعطاف‌پذیری عضلات و اندام‌ها از فواید دیگر پلانک است.

بهبود ارتباطات عصبی و ذهنی
تمرینات پلانک، تأثیرات خاصی روی اعصاب و روحیه عمومی‌مان دارند. روی صندلی‌تان نشسته‌اید، در خانه یا در محل کار، تمام روز عضلات رانتان منقبض شده، پاهایتان به‌خاطر ساعت‌های متمادی خمیده‌بودن، سنگین شده و تنش و فشار به‌دلیل تمام روز قوز‌کردن به شانه‌هایتان رسیده است. این‌ها تمام موقعیت‌هایی است که روی عضلات و اعصاب فشار زیادی وارد می‌کند. خبر خوب اینکه تمرینات پلانک نه‌تن‌ها به مغزتان آرامش می‌دهد، بلکه علائم اضطراب و افسردگی را کاهش می‌دهد؛ البته اگر پلانک را جزئی از زندگی روزمره‌تان کنید.
برچسب ها: علم و ورزش
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.