صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

معاون سلامت اداره‌ کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: با توجه به حجم بالای ورود زائران و اهمیت حفظ سلامت آنان بر روند تهیه، تولید و عرضه گوشت در تمامی مراحل با حساسیت و دقت بالا نظارت بهداشتی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود قربان زاده در خصوص اقدامات انجام شده در دهه آخر صفر در این باره تصریح کرد: تعداد ۱۰۶ تیم دامپزشکی ثابت و سیار استان بر ذبح دام و تامین گوشت طی دهه آخر صفر نظارت می کنند. در قالب این تعداد تیم ۵۲ دامپزشک، ۷۲ بازرس و ۲۵ ناظر شرعی فعال و در حال ارائه خدمت هستند.

وی اضافه کرد: شماره تماسهای ۱۵۱۲ و سامانه ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ نیز آماده پاسخگویی به مردم در زمینه های مختلف و دریافت گزارشهاست.

معاون سلامت اداره‌ کل دامپزشکی خراسان رضوی با توصیه و تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت در هیاتهای مذهبی در جریان تهیه غذا گفت: فراورده های خام دامی از جمله تخم مرغ، گوشت سفید و قرمز صرفا از فروشگاههای مجاز و یا از کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود و به تاریخ تولید و انقضا در گوشت‌های بسته بندی توجه شود.

قربان زاده افزود: همچنین نگهداری مواد پروتئینی در دمای مناسب و رعایت اصول نظافت شخصی و بهداشتی در تهیه مواد غذایی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: با توجه به حجم بالای ورود زائران و اهمیت حفظ سلامت آنان بر روند تهیه، تولید و عرضه گوشت در تمامی مراحل با حساسیت و دقت بالا نظارت بهداشتی می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.