صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عوارض مصرف همزمان چای و تخم مرغ

  • کد خبر: ۲۰۲۶۲۳
  • ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
نوشیدن چای با فاصله کوتاه از مواد غذایی حاوی آهن، سطح جذب آهن موجود در آن ماده خوراکی را کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران اظهار داشت: نوشیدن چای با فاصله کوتاه از موادغذایی حاوی آهن مثل تخم‌مرغ می‌تواند سطح جذب آهن موجود در آن ماده خوراکی را کاهش دهد.

وی افزود: با اشاره به اینکه در چای ترکیبی به‌نام تانن وجود دارد که تمایل شدیدی به ترکیب با آهن مواد غذایی دارد و مانع جذب آهن موادغذایی به بدن می‌شوند.

هاشمی ادامه داد: این اتفاق در درازمدت، درجاتی از فقر آهن را در فرد ایجاد می‌کند. پس چای را کم‌رنگ و با فاصله نیم ساعته از موادغذایی حاوی آهن مثل گوشت قرمز و تخم‌مرغ مصرف کنید.

منبع: عصر ایران

برچسب ها: چای تخم مرغ تغذیه
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.