صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید

  • کد خبر: ۲۳۶۳۰۴
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳
وقتی از چیزی که در کنترل ما نیست ناراحت می‌شویم، تمام کاری که انجام می‌دهیم هدردادن زمان و انرژی گران‌بهاست. اما باید بدانیم رهاکردن نگرانی‌های غیرضروری ما را آزاد می‌کند تا زندگی‌مان را به بهترین شکل بگذرانیم و از هر لحظه لذت ببریم.

به گزارش شهرآرانیوز، تفاوت قابل‌توجهی بین نگرانی در مورد چیز‌هایی که می‌توانیم کنترل کنیم و چیز‌هایی که نمی‌توانیم، وجود دارد؛ کلید در تشخیص نهفته است.

در این مطلب، ۸ موردی را که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید، با شما به اشتراک می‌گذاریم؛ زیرا زندگی خیلی کوتاه است. پس بنشینید، یک نفس عمیق بکشید و برای سبک‌کردن بار ذهنی خود آماده شوید.

۱) نظرات دیگران
یک دام رایج که همه ما به آن دچار می‌شویم، نگرانی بیش از حد در مورد اینکه دیگران در مورد ما چه فکر می‌کنند است. حقیقت این است که هرکسی مشغول رسیدگی به زندگی، مشکلات و ناامنی‌های خود است.

آنها زمان کمتری برای تحلیل انتقادی ما از آنچه تصور می‌کنیم دارند. ما اغلب به خاطر ترس از قضاوت از پیگیری رویاهایمان یا تصمیم گیری در مورد چیزی که برایمان بهترین است بازمی‌مانیم.

اما به یاد داشته باشید: نظرات مردم واقعیت نیست. رها کردن این نگرانی به شما این آزادی را می‌دهد که زندگی خود را به طور واقعی و مطابق با ارزش‌ها و آرزو‌های خود پیش ببرید.

زندگی کوتاه‌تر از آن است که اجازه دهید دیدگاه‌های دیگران اعمال شما را دیکته کند.

۲) کمال‌گرایی
اشتباهات فرصت‌هایی برای یادگیری و رشد هستند، نه چیزی برای هراس. به یاد داشته باشید: هدف گذاری برای چیز‌های بزرگ اشکالی ندارد، اما اجازه ندهید کمال گرایی شادی یا آرامش ذهن را از شما سلب کند. زندگی برای استرس‌های غیر ضروری خیلی کوتاه است!

۳) آینده
این طبیعت انسان است که سعی کند آینده را پیش بینی و برنامه ریزی کند. اما واقعیت این است که هیچ مقدار نگرانی نمی‌تواند آنچه را که در راه است تغییر دهد.

یک مطالعه نشان داد که ۸۵ درصد از چیزی که ما نگران آن هستیم، هرگز اتفاق نمی‌افتد. این اتلاف انرژی زیادی برای سناریو‌های فرضی است.

تمرکز بیش از حد روی آینده می‌تواند لذت و تجربیات لحظه حال را از شما بگیرد. این در مورد نادیده گرفتن خطرات احتمالی یا شکست در برنامه ریزی نیست. این در مورد یافتن تعادل، پذیرش این که عدم اطمینان بخشی از زندگی است و یادگیری زندگی در زمان حال است.

۴) اشتباهات گذشته
همه ما این را تجربه کرده‌ایم؛ اشتباهات گذشته را بار‌ها و بار‌ها در ذهنمان تکرار می‌کنیم، آرزو می‌کنیم که بتوانیم زمان را به عقب برگردانیم و کار‌ها را متفاوت انجام دهیم. اما هر چقدر هم که نشخوار کنیم، گذشته تغییر ناپذیر می‌ماند.

درس گرفتن از اشتباهاتمان مهم است، اما زمانی که آن درس‌ها را یاد گرفتیم، زمان آن است که رها کنیم و به جلو برویم. اگر نگران کاری هستید که در گذشته انجام داده‌اید یا انجام نداده‌اید، این را به خاطر بسپارید: شما نمی‌توانید آنچه را که اتفاق افتاده تغییر دهید، اما می‌توانید بر آنچه انجام خواهد شد تأثیر بگذارید.

۵) به اندازه کافی خوب نبودن
این نگرانی‌ای است که در برخی مواقع ذهن بسیاری از ما را به خود مشغول می‌کند: ترس از اینکه به اندازه کافی خوب نیستیم. این نگرانی می‌تواند از عوامل مختلفی ناشی شود - فشار اجتماعی، ناامنی‌های شخصی، تجربیات گذشته یا حتی استاندارد‌های خود تحمیلی.

اما نکته اینجاست: شما به اندازه‌ای که هستید کافی هستید. ارزش شما به دستاوردها، ظاهر یا تایید دیگران بستگی ندارد. شما ذاتا ارزشمند و منحصر به فرد هستید و هیچکس نمی‌تواند آن را از شما بگیرد.

لحظه‌ای را به تفکر در مورد ارزش خود اختصاص دهید. نقاط قوت خود را بشناسید، عیوب خود را بپذیرید و فردیت خود را جشن بگیرید.

۶) اهداف محقق‌نشده
زندگی غیرقابل پیش‌بینی است و گاهی بهترین کاری که می‌توانیم انجام دهیم، سازگاری و ادامه حرکت رو به جلو است. بنابراین، اگر روی اهداف محقق نشده استرس دارید، به یاد داشته باشید: موفقیت یک خط مستقیم نیست. درست نیست که بادبان‌های خود را زمانی که باد تغییر جهت می‌دهد تنظیم کنید.

زندگی برای انتظارات سفت و سخت خیلی کوتاه است.

۷) چیز‌های خارج از کنترل شما
نگرانی در مورد چیز‌هایی که خارج از کنترل ما هستند آسان است - وضعیت جهان، اعمال دیگران، غیرقابل پیش بینی بودن زندگی. اما این نگرانی‌ها هدفی جز افزایش سطح استرس ما ندارند.

تنها چیزی که ما واقعاً روی آن کنترل داریم خودمان هستیم - اعمال، واکنش‌ها و نگرش‌هایمان. پذیرش این امر می‌تواند رهایی بخش باشد. این به ما امکان می‌دهد تمرکز خود را از آنچه در اطراف ما اتفاق می‌افتد به آنچه در درون خودمان می‌افتد تغییر دهیم.

وقتی متوجه می‌شوید که نگران چیز‌هایی هستید که نمی‌توانید کنترل کنید، سعی کنید این انرژی را به سمت مناطقی که می‌توانید تحت تأثیر قرار دهید هدایت کنید.

۸) تنهابودن
درک این نکته مهم است که تنها بودن مساوی با احساس تنهایی نیست. در واقع، تنها بودن می‌تواند ابزار قدرتمندی برای خوداندیشی و رشد باشد.

به ما این امکان را می‌دهد که عمیقاً با خودمان ارتباط برقرار کنیم، نیاز‌ها و خواسته‌های خود را درک کنیم و عشق به خود را در خود پرورش دهیم. بنابراین، اگر ترس از تنهایی شما را در چنگ خود انداخته است، این را به خاطر بسپارید: معاشرت با خودتان می‌تواند یکی از غنی‌ترین تجربیات باشد.

سخن پایانی: هنر رهاکردن
خرد اعصار همیشه بر اهمیت زندگی در لحظه حال تاکید داشته است. مارک تواین نویسنده آمریکایی گفته است: "من نگرانی‌های زیادی در زندگی خود داشتم که اکثر آن‌ها هرگز اتفاق نیفتادند. "

این نشان می‌دهد که چقدر زمان و انرژی را برای نگرانی تلف می‌کنیم. واقعیت این است که زندگی غیرقابل پیش بینی و همیشه در حال تغییر است.

نگرانی در مورد چیز‌هایی که خارج از کنترل ما هستند چیزی جز ربودن شادی و آرامش فعلی ما نیست.

منبع: همشهری

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.