طولانی شدن بهبود زخم بیش از دو هفته علامت هشدار دهنده بیماری سالک است  عفونت آنفولانزای معده به طور معمول در کودکان بروز می‌کند ثبت نام حج عمره چه زمانی اعلام می‌شود؟ انجام ورزش و فعالیت‌های کاری متناسب با توانمندی بدنی، از انقباضات و درد‌های عضلانی جلوگیری می‌کند ۳۲۰ بیمار فنیل کتونوری زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند ۳ مرکز خدمات جامع سلامت مشهد به صورت آموزشی به بیماران خدمت رسانی می‌کند  این سه محصول آرایشی غیرمجاز هستند | اعلام اسامی از سوی سازمان غذا و دارو اهدای چهار هزار لیتر شیر مادر به نوزادان نارس مشهدی توزیع ماهانه ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار قوطی شیر خشک در داروخانه‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اهدای عضو به شش بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ تیر ۱۴۰۳) سقوط مرگبار هواپیما در نزدیکی پاریس؛ سه نفر کشته شدند + فیلم زلزله "ازگله" در استان کرمانشاه را لرزاند (۱۱ تیر ۱۴۰۳) از عوارض خطرناک شب‌کاری چه می‌دانید؟ جزییات جدید از جنایت هولناک در خیابان کارگر جنوبی تهران جزئیات دستگیری شرور مسلح سابقه دار در تهران چرا مردها علاقه‌ای به معلم شدن ندارند؟ لیست جدید لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد (۱۰ نیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

حمایت بیمه از انسولین‌های نسل جدید؛ دوسر برد برای بیمار و بیمه‌گر

  • کد خبر: ۲۳۵۷۷۵
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
حمایت بیمه از انسولین‌های نسل جدید؛ دوسر برد برای بیمار و بیمه‌گر
انسولین‌های نسل جدید مزایایی دارند که در انسولین‌های قبلی وجود نداشت. این انسولین‌ها طول اثر بیشتری دارند و کنترل بهتری در بدن در برابر افت قند از خود نشان می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمایت بیمه‌ای از انسولین‌های نسل جدید دیابت می‌تواند دوسر برد برای بیمار و سازمان‌های بیمه‌گر باشد؛ بنابراین انتظار می‌رود سازمان‌هایی که می‌توانند دراین‌خصوص مؤثر باشند اقدامات لازم را دراین‌خصوص به عمل‌آورند.

دکتر علیرضا استقامتی، فوق‌تخصص غدد در باره مزایای انسولین‌های نسل جدید می‌گوید: این انسولین‌ها افت قند کمتری به دنبال دارند و بیمار با استفاده از آنها بدون آنکه نگران نوسان قند خونش باشد می‌تواند غذا مصرف کند. درنتیجه تأثیر درمان در آنها بیشتر خواهد بود.

او می‌گوید: طبیعی است همه بیماران مبتلا به دیابت تا زمانی که پوشش بیمه‌ای کاملی نداشته باشند نمی‌توانند آن را تهیه کنند و به همین دلیل در جلسه‌ای که با مسئولان وزارت بهداشت داشتیم بحث بیمه این دارو‌ها را مطرح کردیم.

چالش سازمان‌های بیمه‌گر

به گفته دکتر استقامتی، چالشی که در این میان وجود دارد این است که سازمان‌های بیمه‌گر می‌گویند ما این دارو را در سبد برنامه‌های خود قرار نداده‌ایم و اگر بخواهیم آن را در لیست قرار دهیم باید برای آن اعتبار جدیدی داشته باشیم، چون نمی‌توانیم همه بودجه آن را تأمین کنیم و باید دارویار در پرداخت هزینه این دارو به ما کمک کند. اما سازمان غذا و دارو می‌گوید سازمان بیمه‌گر باید ببیند چقدر می‌تواند هزینه این دارو را تأمین کند؛ چون دارویار برای دارو‌های جدید پیش‌بینی نداشته است.

ضرورت برنامه‌ریزی

استقامتی با بیان اینکه این چالش هنوز به نتیجه نهایی منتج نشده است، ادامه می‌دهد: در حال حاضر قرار شده بیمه سلامت و هم دارویار و سازمان غذا و دارو، جلساتی را برگزار کنند تا مشخص شود که هر کدام چقدر می‌توانند از آن را پرداخت کنند، زیرا هر میزان که سازمان‌های بیمه‌گر هزینه این دارو را بپذیرند به نفع بیمار است.
بنابراین، همگی باید برنامه‌ریزی کنند تا ببینند هر کدام چقدر می‌توانند از این بودجه را تقبل کنند و هر چقدر که می‌توانند آن را پوشش دهند تا مشکلات بیماران برای تهیه دارو کمتر شود.

این فوق‌تخصص غدد می‌گوید: نکته اینجا ست که این سازمان‌ها باید اقدام عملی کنند و فقط تماشاگر نباشند و هر کدام هر میزان که می‌توانند هزینه پرداخت این دارو را تقبل کنند. فرض کنید دارو به‌وسیله سازمان‌های بیمه‌گر و دارویار مثلاً ۷۰ درصد پرداخت شود؛ در این صورت بیمار یا می‌پذیرد دارو را خریداری کند یا خیر؛ بنابراین موضوع حاد و پیچیده‌ای نیست که قابل‌حل نباشد.

جایگزینی نسل جدید انسولین

استقامتی در خصوص اهمیت بیمه‌شدن نسل جدید انسولین‌ها نیز گفت: دیگر انسولین‌ها پوشش بیمه‌ای دارد؛ یعنی از چند سال پیش انسولین‌ها تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند و اتفاقاً پوشش خوبی هم دارند.

اما موضوع موردبحث کنونی این است که انسولین‌های جدید تحت پوشش بیمه نیستند و ازآنجاکه تأثیر بیشتری بر روی بیماران دارند حیف است که برخی از بیماران از تأثیرات مثبت آن محروم بمانند.

نگرانی از بار اضافه بیمه

فوق‌تخصص غدد اظهار کرد: مهم این است که نسل‌های جدید انسولین وارد بازار مصرف شده‌اند که می‌توانند جایگزین نسل‌های قبلی شوند و در واقع بیمه‌شدن این انسولین‌ها می‌تواند فقط به جایگزینی نسل جدید انسولین با نسل‌های قبلی منجر شود و این یعنی بار اضافه به بیمه‌ها تحمیل نمی‌کند. در واقع نباید سازمان‌های بیمه‌گر یا سازمان غذا و دارو، نگران اضافه‌بار مالی باشند؛ زیرا این جایگزین دارو‌های قبلی می‌شود که در حال حاضر بیمه آنها را پوشش می‌دهد؛ بنابراین این یک جابه‌جایی است و اهمیت آن در این است که استفاده از نسل جدید انسولین‌ها با منافع بیشتری برای بیمار همراه است.

به‌این‌ترتیب، اگر با دید اقتصادی هم نگاه کنیم در انسولین‌های نسل جدید مزایایی زیادی داریم. مهم‌ترین نکته کنترل درازمدت بهتر و افت قند کمتر در کوتاه‌مدت است و همین موضوع می‌تواند به نفع سازمان‌های بیمه‌گر هم باشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->