به گزراش شهرآرانیوز؛ روز گذشته نامزدهای بخش تلویزیون بیست و سومین رویداد سینمایی و تلویزیونی دنیای تصویر (تندیس حافظ) اعلام شد. بر اساس این خبر، برنامه و سریالهایی در این رویداد مورد بررسی قرار گرفتهاند که پخش آنها به اتمام رسیده است.
همچنین امسال در بخش تلویزیونی، تندیس حافظ بهترین دستاورد فنی اضافه شده است. بیست و سومین دوره رویداد سینمایی و تلویزیونی دنیای تصویر (تندیس حافظ)، سوم آذرماه در تهران برگزار میشود.
مورد اول | مجریان
نیمی از هشت نامزد بخش «بهترین چهره و شوی تلویزیونی» کسانی هستند که در سالهای اخیر همکاریشان با تلویزیون قطع شده است. اغلب جزو مجریان ممنوعه هستند. عادل فردوسیپور ابتدا از نود کنار گذاشته شد و در ادامه خودش تهیهکنندگی فوتبال ۱۲۰ را رها کرد و سراغ فعالیت در فضای وب رفت. او حالا با فوتبال۳۶۰ میدرخشد و در مقام مجری و برنامهساز، اتفاقات مهمی را رقم میزند.
احسان علیخانی چند سالی است ترجیح داده بیرون از تلویزیون کار کند که شاخصترین برنامه او جوکر ۲ است. مسابقهای که از فیلیمو منتشر میشود و طرفداران زیادی دارد. نام علی ضیا هم در میان مجریان به چشم میخورد؛ کسی که سال پیش پادکست تصویری با ضیا را در اینترنت منتشر کرد و گفتگوهایی مفید با بانوان موفق انجام داد. ظاهرا او تصمیم داشته به تلویزیون بازگردد، اما حواشی اخیر این برنامه، مدیران را پشیمان از همکاری کرده است!
مهران مدیری دیگر چهرهای است که به خاطر اجرای گل یا پوچ، محصول فیلیمو نامزد جشن حافظ شده. همچنان خبری از ادامه پخش دورهمی او در نسیم نیست و خبری تازه از ساخت سریال تلویزیونی توسط او منتشر نشده. محسن کیایی برای صداتو، محصول فیلیمو و حامد آهنگی برای شباهنگی محصول فیلمنت دیگر کاندیداهای جشن حافظ هستند. سهم تلویزیون از این بخش دو چهره است: ایرج طهماسب برای مهمونی و کامران نجفزاده برای برمودا.
مورد دوم | سروش صحت
کتاب باز برنامه موفق تلویزیون بود که مدیران جدید مانع از ادامه پخش آن شدند و مشکل اصلی نیز حضور سروش صحت در مقام مجری بود! او نیز فعالیت خود به عنوان کارگردان را در سینما و شبکه خانگی ادامه داد و به زودی با اجرای برنامه «اکنون» به فیلیمو میآید.
سهم سروش صحت که این روزها فیلم پرفروش صبحانه با زرافهها را در اکران عمومی دارد، از نامزدی جشن حافظ زیاد است. این اتفاق برای سریال مگه تموم عمر چند تا بهاره محصول فیلیمو و نماوا رخ داده: بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه (به همراه ایمان صفایی)، بهترین سریال (به تهیهکنندگی محمدرضا تختکشیان) بهترین بازیگر مرد کمدی (قدرتالله ایزدی و علی مصفا) به همراه بهترین بازیگر زن کمدی بهار کاتوزی).
مورد سوم | سرزمین مادری
یک بار اشاره کردیم کیفیت «سرزمین مادری» به مراتب بالاتر از بسیاری از سریالهای خانگی است. سریالی که ۱۰ سال توقیف بود و با کلی حذفیات و حواشی به پخش رسید؛ با این همه مخاطبان گسترده آن را دیدند و لذت بردند. چه بسا اگر سریال کمال تبریزی دچار حاشیه و تنگنظری و زمان بد پخش در فصل سوم نمیشد، حالا با اثری ویژهتر مواجه بودیم.
روی دیگر ماجرا: «سرزمین مادری» محصول دورانی است که همچنان به تلویزیون برای ساخت سریال خوب امید میرفت. پس، مدیران نازنین کنونی نامزدی این اثر در ۹ بخش جشن حافظ را به اسم خود نزنند! وانگهی، امکان همکاری با کمال تبریزی به دلیل عدم تعامل مناسب با او سخت شده و این کارگردان در سینما و شبکه خانگی مشغول فعالیت است.
سریال در این بخشها نامزد دریافت جایزه شده: بهترین طراحی چهرهپردازی (مجید اسکندری)، هنگامه قاضیانی و گلچهره سجادیه (بهترین بازیگر زن درام)، شهاب حسینی و علی شادمان (بهترین بازیگر مرد درام)، علیرضا طالبزاده (بهترین فیلمنامه)، کمال تبریزی (بهترین کارگردان) و محمد مسعود (بهترین سریال تلویزیونی). این را هم اضافه کنیم که سهم سریالهای جدید تلویزیون فقط یک مورد است: بهزاد خلج برای بازی در سریال آقای قاضی نامزد بهترین بازیگر مرد درام شده.
مورد چهارم | چند نکته دیگر
نکته جالب درباره بهترین بازیگر زن کمدی اینکه شبکه مخفی زنان رکورددار است: لیلا حاتمی، مونا فرجاد و شبنم مقدمی. در بخش بهترین بازیگر مرد کمدی نیز سیامک انصاری برای همین سریال نامزد شده است. بقیه نامزدها در بخشهای مختلف هم قابل پیشبینی بودند؛ با این حال غیبت سحر دولتشاهی (افعی تهران و داریوش) عجیب به نظر میرسد.
منبع: هفت صبح