به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین تبریزی در پاسخ به این سوال که بلافاصله بعد از پخش قسمتهای ابتدایی «سوجان» برخی رسانهها نوشتند که این سریال میخواهد ادای «پس از باران» را در بیاورد. هرچند خودتان پیش از این اشاره کرده بودید اثر مستقل است، گفت: وجه اشتراک «سوجان» با «پس از باران» فقط در اقلیم است. طبیعتاً ذهنیت مخاطبان را به سمت شباهت میبرد، ولی از لحاظ قصه خیلی متفاوت است. چون «پس از باران» قصه روابط خان و ملودرامهایی در آن سبک و سیاق بود، که در دوره خودش شاخص و دیدنی بود. در هر صورت من ناراحت از این موضوع نیستم. همینکه مخاطب لحظاتی را مینشیند تا از دیدن سریال لذت ببرد، کفایت میکند.
وی با بیان اینکه نمیتوان سریال را با یکی دو قسمت ابتدایی قضاوت کرد، افزود: بله، ما دو نوع روایت داریم. یک روایت قصهگویی است، که طبیعتاً ریتم کار میطلبد که وقتی میگوییم یکی بود یکی نبود با همان ریتم جلو برویم و خیلی مخاطب را دچار چالش نکنیم. با این حال، محوریت اصلی «سوجان» حول محور روستا و قصههایی است که در میان خانوادهها شکل میگیرد. شما در این سریال با تفاوتهای زیادی در روایت روبهرو خواهید شد. در عین حال، «سوجان» بخشهای مختلفی دارد. ما وارد فاز شهر خواهیم شد. بنابراین، به گونهای تقسیمبندی کردیم که قصه در تمام ظرفیتهایش نفس خود را داشته باشد و همیشه برای مخاطب جذابیت داشته باشد.
کارگردان سریال «سوجان» درباره پرداختن به نقش زنان و خانواده در آثار نمایشی توضیح داد: الان قهرمانان قصهمان بیشتر زنان هستند. زنانی که مختص به گیلان نیست. بلکه نقش زنان در بنیان خانواده در بعضی سکانسها تاکید شده است.
منبع: قدس آنلاین